Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

Код товару: 322776
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) - робот-пилосос для сухого та вологого прибирання, який має широкі функціональні можливості з наведення порядку на твердих та килимових покриттях.

Ціна: 21758 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) - робот-пилосос для вологого прибирання, який має широкі функціональні можливості з наведення порядку на твердих і килимових покриттях.
 
Сяюча чистота
Хочете прибирати своє житло максимально ретельно, не витрачаючи при цьому час та сили? Про чистоту подбає Roborock S6 MaxV – новий робот-пилосос від Xiaomi, який отримав збільшену до 2500 Па потужність всмоктування, інноваційну систему навігації зі штучним інтелектом та вбудованими камерами, а також має автономність до 3 годин. При цьому фірмова мобільна програма дозволяє керувати пристроєм з будь-якої точки світу.
 
Працює намаксималках

Завдяки системі HyperForce Stormer потужність всмоктування S6 MaxV вдалося збільшити до 2500 Па. Це на 25% більше, ніж у його попередника Roborock S6 і є одним із найкращих показників на ринку. Тому пилосос легко впорається як з дрібними частинками, так і з більшим сміттям на різних покриттях. Та й про всюдисущу вовну домашніх вихованців можна забути.

 
Вологе прибирання
Якщо вам потрібно привести в чистоту тверді покриття для підлоги, знадобиться вдосконалена система вологого прибирання SnapMop з резервуаром для води на 297 мілілітрів, чого достатньо в середньому на 200 м². Також ви зможете вибрати різну інтенсивність подачі води для певних частин приміщення тапрограмувати зони, в яких вологе прибирання виконувати не потрібно.
 
Технологічна навігація

Ще одна перевага пилососа - система виявлення перешкод ReactiveAI, що аналізує простір за допомогою двох камер в передній частині пристрою. Вона точно розпізнає об'єкти на шляху прямування, використовуючи десятки тисяч зображень у внутрішній пам'яті і об'їжджає будь-які небезпеки. Крім того, в прибиральнику є лазерна система LIDAR та інші датчики орієнтації у приміщеннях.

 
Краще картографування
Під час прибирання пилосос складає детальну карту території, а при роботі на декількох поверхах запам'ятовує окреме планування для кожного. Це не лише даєможливість розбивати будинок на окремі зони, але й дає змогу відстежувати перешкоди, виявлені камерами розумного прибирача. Наприклад, на схемі приміщення ви можете побачити піктограми забутого взуття чи розлитої води.
 
Всі можливості в додатку
Початок та завершення прибирання, програмування автоматичного наведення чистоти у всій квартирі або окремих приміщеннях – ці та інші функції доступні з будь-якої точки світу у фірмовому мобільному додатку. Також Roborock S6 MaxV підтримує синхронізацію з популярними голосовими помічниками, щоб ви могли взаємодіяти з пристроєм, просто озвучуючи команди.
 
Автономність на висоті
Пилосос оснащенийакумулятором ємністю 5200 мАг, що забезпечує до 3 годин прибирання на одному заряді (точний час залежить від вибраного режиму та інших умов). Якщо запаси енергії впадуть до 20%, пристрій автоматично повернеться на док-станцію, швидко поповнить акумулятор до рівня, необхідного для завершення прибирання, і продовжить наводити чистоту з місця вимушеної зупинки.

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

Тип прибирання Волога
Система фільтрації HEPA
Тип вакуумного очищувача Контейнер/колба
Об'єм пилососного очищувача 0.46 л
Регулятор потужності На корпусі
Рівень шуму 67 дБ
Додаткові форсунки включені Бічна щітка
Серветка для вологого прибирання
додаткова інформація Голосове управління
Захист від падінь
2 оптичні об'єктиви
Інфрачервоне підсвічування дозволяє працювати в темряві
Колеса та щітки не дряпають підлогу
Стереокамери + система лазерної навігації
Контроль у додатку та через голосових асистентів
Час роботи на одному заряді – до 180 хвилин
Автоматична постановка на зарядку
Функції та можливості Smart-управління
Побудова карти приміщення
Розрахунок часу збирання
Розпізнавання та обхід об'єктів
Автоматичне розпізнавання кімнат
Обхід невідомих об'єктів
Повна приватність
Прибирання вздовж стін
Вага 3.8 кг
Забарвлення Чорний
Розміри Розміри (ВхШхГ): 35 х 35 х 9.6 см

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner S6 MaxV Black (S6V52-02/00)

Код товару: 286865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213412
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 19429
На замовлення, 1-3 дні
Bosch GAS 25 23908 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →