Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

Код товару: 328235
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White - багатофункціональний робот-пилосос для сухого та вологого прибирання, який допоможе вам наводити лад у будинку більш ефективно та результативно.

Ціна: 11352 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

Пилосос Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White - багатофункціональний робот-пилосос для сухого та вологого прибирання, який допоможе вам наводити порядок у будинку більш ефективно та результативно.
 
Результативність прибирання
Робот-пилосос RoboRock E5 подвійної дії з датчиком OpticEye, парою гіроскопів та інтелектуальними алгоритмами побудови карт чудово виконує свої завдання, ефективно очищуючи площі великих житлових приміщень. Всмоктувальна технологія HyperForce спільно з акумулятором збільшеного обсягу здійснює прибирання, результат якого порадує навіть найприскіпливішого поціновувача чистоти. Додатковий комфорт взаємодії забезпечує пульт MagBase, який керує технікоюдистанції.
 
Інтелектуальна навігація
Система формування маршруту використовує найпотужніші ресурси у вигляді подвійного гіроскопа, систем контролю руху, пройдених карток та інших інструментів. У результаті користувач отримує розумний пристрій, який вибудовує ефективні траєкторії переміщення, які не заважають оточуючим і дають максимум результативності.
 
Могутнє втягування
Всмоктуючий потік формується за допомогою технології HyperForce, яка дозволить отримати силу на рівні 2500 Па. Така дія не залишає жодного шансу сміття, який до останньої порошинки втягується в пилосос RoboRock E5. Незалежно від того, яка ця поверхня – вона буде ідеальноочищена.
 
Пульт управління
Дистанційна взаємодія за допомогою пульта MagBase дозволить не витрачати час на пошук робота, а в будь-якій частині кімнати задати необхідні для подальшої роботи параметри. Будь-яка магнітна поверхня може бути тримачем для пульта, оскільки він міцно з'єднується з нею, притягуючись.
 
Сухе та вологе прибирання
Відмінною особливістю моделі стала система вологого прибирання, яка доповнює суху. Сухий вакуум і мокра швабра зроблять процес очищення ефективним та заощадять ваш час. Резервуар для води об'ємом 180 мл забезпечує достатнє зволоження, яке усуває ті частки, з якими не впоралися сухі.щітки.
 
Витривалий акумулятор
Великий запас часу для функціонування робота-пилососа RoboRock E5 дає акумулятор об'ємом 5200 мАг - до 200 хвилин безперервної роботи. Так він зможе очистити велику площу, не потребуючи підзарядки посеред циклу. Виняткова надійність та орієнтованість на житлоплощу будь-якого розміру.
 
Для великого будинку
Якщо техніку використовують на великих просторах, вона має здатність запам'ятовувати, які ділянки вже були пройдені, щоб відновити режим роботи після підзарядки. Таким чином, пилосос не весь час прибиратиме одні й ті самі ділянки - він переходить туди, де в його роботі єпотреба.
 
Очищення килимів
Модель адаптована для чищення килимів за допомогою автоматичної програми Automatic Carpet Boost. При виявленні ворсистого килимового покриття техніка самостійно активує потік, що дозволить більш ретельно пропрацювати килимову площу, вилучивши найдрібніші смітники.
 
Прохід порогів
Подолання підйомів заввишки до 2 см дозволить роботу з легкістю долати пороги між кімнатами, щоб здійснити прибирання кожного куточка. При цьому, за рахунок низького профілю, він добре поміщається під заниженими склепіннями диванів та інших меблів. Дістане туди, де вам не під силу прибрати.
 
Місткийрезервуар
Пилосос RoboRock E5 оснащений баком для збору сміття об'ємом 640 мл. Це досить великий резервуар, який дасть змогу рідко спорожняти сміттєзбірну ємність, що спрощує прибирання. Сам бак зроблений з гарною ізоляцією, тому його очищення максимально гігієнічне і не передбачає прямого контакту рук із брудом.
 
Знімний фільтр
Фільтраційна частина класу E11 вилучається та підлягає миття. Перфорації цього фільтра настільки малі, що він блокує попадання в повітря навіть найдрібнішого пилу. Як результат - відчутна чистота не лише візуально, а й загалом на глибшому рівні.

Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

Тип прибирання Сухая/влажная
Система фільтрації HEPA
Тип вакуумного очищувача Контейнер/колба
Об'єм пилососного очищувача 0.64 л
споживана потужність Потребляемая мощность: 58 Вт
Мощность вcасывания: 2500 Па
Регулятор потужності На корпусе
Рівень шуму 69 дБ
додаткова інформація Покрытия: ковролин, ламинат, линолеум, паркет, плитка
Время работы от аккумулятора: 200 мин
Емкость аккумулятора: 5200 мАч
Автоматическая подзарядка (возвращение на базу)
Автоматическая подача воды
Площадь уборки на одном заряде батареи: 150 м.кв
Smart-управление
Пульт ДУ
Функції та можливості Функции со смартфона:
Постановка на зарядку
Регулировка мощности всасывания
Управление движением робота (вместо пульта)
Установка расписания уборки

Технологии:
Безопасность на лестницах
Возврат на базу из любой комнаты
Встроенная ультрафиолетовая лампа
Избегание ковров при влажной уборке
Построение карты помещения
Продолжение уборки после подзарядки
Распознавание загрязнений
Синхронизация с роботами для влажной уборки
Синхронизация с роботами для сухой уборки
Система антизапутывания в проводах

Вага 3.2 кг
Забарвлення Белый
Розміри Размеры (ВхШхГ): 6 х 32 х 32 см

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi RoboRock Vacuum Cleaner E5 White

Код товару: 289787
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357442
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →