Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaomi Roborock E4

Код товару: 217758
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaomi Roborock E4

Робот-пилосос з вологим прибиранням • площа прибирання: 200 кв.м. • тип покриття: Паркет, Плитка, Ковролін, Скло, Ворсистий килим, Ламінат, Лінолеум

Ціна: 10406 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaomi Roborock E4

Робот-пилосос RoboRock E4 подбає про ідеальну чистоту у вашому будинку. Цей розумний пристрій робить сухе та вологе прибирання, не залишаючи пилу та бруду жодного шансу.

По-справжньому розумне прибирання
Зробіть прибирання по-справжньому ефективним за допомогою масиву датчиків, які точно контролюють кожен рух робота-пилососа і точну карту приміщення з усіма кутами та перешкодами. Робот точно знає, коли і де він був, і які зони залишилося прибрати. Робот став на 10% швидшим, потужність всмоктування збільшилася на 11%, а заряд акумулятора подвоївся. Поєднання вакуумного та миючого прибирання чудово видаляє бруд, які можуть упустити інші пилососи.

Діє швидко та логічно
Використаннягіроскопів та технології відстеження руху OpticEye відмінно відстежує кути кімнат та перешкоду. Робот знає, які зони він вже прибрав, і які зони вимагають прибирання. Завдяки збільшеній швидкості руху прибирання закінчиться швидше, ніж ви думаєте.

Два гіроскопи
Вбудовані гіроскопи постійно аналізують кут руху робота і розпізнають чи перевернувся робот. Система аналізу руху заснована на лідері та LED системи OpticEye відстежує пройдений шлях та відстань.

Робот має план
Дані, отримані за допомогою гіроскопа та системи відстеження руху, формуються в карту. Завдяки точній побудові робот планує найбільш логічні та швидкі шляхи прибирання.

Потужнийвсмоктування
Висока потужність всмоктування збирає пил і бруд з різних покриттів для підлоги, не залишаючи від них і сліду. Потужність всмоктування порівняно з попереднім поколінням зросла на 11% і досягає 2000 Пa. Інженерне рішення повітроводу дозволяє йому не втрачати потужність при наповненні пилозбірника.

Вологе прибирання
Нехай Ваша підлога знову блищить як новий без бруду. Оновлений модуль вологого прибирання став на 28% більше, а система подачі води зазнала змін, дозволяючи точно вибрати подачу води для статевого покриття.

Прибирання складних місць
Робот-пилосос здатний забиратися на перешкоди висотою до 2 см, роблячи безшовним прибирання, і не відволікаючи вас. Потужна батарея ємністю 5200 мАгдозволить очистити за один заряд 200 квадратних метрів площі.

Більше ніякого заплутаного волосся і вовни
Спеціальна конструкція головної щітки, бічної щітки та коліс створені для боротьби із заплутуванням у них волосся та вовни, дозволяючи роботу проводити прибирання без несподіванок.

Для великих будинків
Для будинків з величезною площею передбачений режим роботи з підзарядкою, коли заряд недостатній, робот заряджається на док-станції, після чого продовжує прибирання.

Все в додатку
Починайте прибирання, перебуваючи на роботі, встановлюйте розклади, вибирайте режим прибирання або перевіряйте статус прибирання в реальному часі. Після подивіться звіт і карту прибирання, щоб переконатися,що робот нічого не забув.

Делікатний з Вашими меблями
Коли E4 наближається до перешкоди, сенсорна матриця Sensient виявить його і сповільнить робота, дозволивши лише трохи торкнуться його. Так ми захищаємо Ваші меблі від слідів.

Тепер без шерсті
E4 позбавить Вас і Ваших улюбленців від зайвої вовни, продумана конструкція легко змітає її з глибини килимів та кутів, посилений режим збирає та ховає її в пилозбірнику, фільтруючи через фільтр HEPA, що не допустити повторного забруднення.

Блискучі паркетні підлоги
Поєднання високої потужності всмоктування, продуманої конструкції щіток і вологого прибирання дозволяє боротися з брудом 3 способами, ефективно очищаючи і позбавляючись від неї.

Килими
/> Поверніть Ваші килими до життя. Можливість долати перешкоди 2 см, E4 легко піднімається на килими. При виявленні роботом килимів він включає максимальний режим всмоктування, не залишаючи ні порошинки всередині

Порохотяг Xiaomi Roborock E4 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaomi Roborock E4 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaomi Roborock E4 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaomi Roborock E4

Тип прибирання Робот-пилосос з вологим прибиранням
Система фільтрації -
Тип вакуумного очищувача Контейнер
Об'єм пилососного очищувача Об'єм контейнера для води 180
Об'єм бака для сміття 640 мл
споживана потужність Акумулятор
Регулятор потужності Через смартфон
Довжина мережевого шнура -
Всмоктувальна труба -
Додаткові форсунки включені Вид поверхні
Килим з низьким ворсом
Ковролін
Ламінат
Лінолеум
Паркет
Плитка
додаткова інформація Функції зі смартфона
Вибір території/кімнат для прибирання
Постановка на зарядку
Установка розкладу прибирання
Функції та можливості Звітність роботи у смартфоні
Час останнього збирання
Руху робота на карті
Вага 2.96 кг
Забарвлення Чорний
Розміри 9 x 40.3 x 48.9 см

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaomi Roborock E4 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaomi Roborock E4

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Roborock E4

Код товару: 159900
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 111225
На замовлення, 1-3 дні
Thomas Helper 10750 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →