Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

Код товару: 345308
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

Професійні леза з нержавіючої сталі забезпечують плавне обрізання волосся. Конструкція різальної головки полегшить користувачам маніпуляції як на ділянках з меншою кількістю волосся, так і на ділянках з густим волоссям.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

 Одна кнопка для підвищення ефективності стрижки волосся

Достатньо одного натискання на кнопку машинки Xiaomi Riwa RE-6305, щоб миттєво прискорити роботу двигуна та підвищити ефективність стрижки та підрівнювання щільного та жорсткого волосся.
 
Високошвидкісний двигун
Машинка для стрижки волосся Xiaomi Riwa RE-6305 використовується потужний двигун, що здійснює 5700-6200 обертів за хвилину і гарантує довгу безперебійну роботу машини. Ви здивуєтеся наскільки швидко машинка впорається з поставленим завданням.
 
Литієвий акумулятор ємністю 2200 мА*ч
Для повної зарядки акумулятора Xiaomi Riwa RE-6305 потрібно близько 180 хвилин. При повністю зарядженому акумуляторі машинку можнавикористовувати безперервно протягом 300 хвилин. Відмінний варіант для перукарень!
 
Заряджається машинка для стрижки волосся Xiaomi Riwa RE-6305 за допомогою USB-кабелю (входить до комплекту), який дозволяє зарядити девайс від будь-якого зарядного пристрою або зовнішнього акумулятора.
 
Низький рівень шуму
Пристрій має шумопоглинаючу конструкцію, яка знижує рівень шуму під час роботи машинки. Навіть якщо малюк спить, ви можете продовжувати стрижку, не турбуючи його.
 
4 змінні насадки
Крім того, ви можете контролювати довжину стрижки без насадок від 0.5 мм до 2.0 мм і за допомогою 4 насадок з розмірами 4-6 мм, 7-9 мм, 10-12 мм, 16-18 мм. Це допоможе користувачамлегко контролювати довжину стрижки, спростити стиль за бажанням, уникнути помилок чи відхилень при стрижці. Такий дизайн дуже підходить недосвідченим людям, які хочуть використовувати та стилізувати зачіску на свій смак.
 
Легко чистити
Машинку для стрижки можна промивати під проточною водою, щоб швидко та легко очистити її від зрізаного волосся.
 
Унікальний дизайн
Машинка для стрижки волосся Xiaomi Riwa RE-6305 розроблена спеціальним чином для запобігання зісковзування під час роботи. На задній панелі машинки знаходиться гумова вставка із спеціальною структурою, яка забезпечує надійне утримання.

Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

Живлення Аккумулятор
Автономний робочий час 300 мин
Час зарядки 180 мин
Індикатор зарядки Да
Кількість установок довжини Съёмные насадки
Вологе очищення Да
Покриття лез Нержавеющая сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Машинка для стрижки (тример) Xiaomi Riwa (RE-6305) Silver

Код товару: 310755
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310756
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162474
На замовлення, 1-3 дні
Braun MGK 3220 1462 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →