Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

Код товару: 242807
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange. Знімайте чудові краєвиди, чудові крупні плани та художні портрети за допомогою моделі. Відчуйте ритм і повністю поринайте в гру або перегляд відео.

Ціна: 7353 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

Прокачайте свій стиль
Зробіть своє життя яскравішим завдяки яскравій естетиці Redmi 9T. Його задня панель блищить на світлі, випромінюючи блиск, що зачаровує, а завдяки особливій текстурі на поверхні не залишається відбитків пальців. Тому телефон завжди виглядає як новий.
 
Все необхідне для професійних фото
Знімайте чудові краєвиди, чудові крупні плани та художні портрети за допомогою потужної квадрокамери Redmi 9T. Її основний об'єктив з роздільною здатністю 48 Мп та технологією 4-в-1 Super Pixel дозволяє отримувати дуже чіткі та детальні знімки вдень та вночі. А 8-мегапіксельна надширококутна камера, датчик глибини та макро-об'єктив дають ще більше можливостей.для створення справжніх фото-шедеврів.
 
Суперемкий акумулятор
Завдяки потужній батареї на 6000 мАг Redmi 9T може працювати без підзарядки кілька днів, забезпечуючи до 195 годин відтворення музики або 17 годин перегляду відео. Таким чином, вам не доведеться турбуватися про те, що ваш телефон може розрядитися в самий невідповідний момент. А в разі чого вас завжди допоможе швидка 18-ватна зарядка. Ще одна особливість акумулятора – його довговічність. Він розрахований на 1000 циклів заряджання, що дозволяє використовувати його щодня понад 4 роки без помітного зниження ємності. Крім того, при кімнатній температурі термін служби цієї батареї буде на 25% більше, ніж у іншихсмартфонів.
 
Кожна деталь на увазі
6,53-дюймовий дисплей з акуратним краплеподібним вирізом дозволить вам сповна насолодитися переглядом фото або відео, спілкуванням у соціальних мережах та іграми. Завдяки роздільній здатності FHD+ (2340 × 1080) картинка на ньому буде максимально чіткою та комфортною для очей. Крім того, сертифікат Widevine L1 забезпечує смартфону можливість транслювати потокове відео високої роздільної здатності, що дозволяє вільно користуватися такими платформами як Amazon Prime або Netflix.
 
Швидкий та ефективний Snapdragon™ 662
Насолоджуйтесь плавною роботою смартфона в будь-якій ситуації. Процесор Snapdragon™ 662 забезпечує йому високу продуктивність при економномуспоживання енергії. А сховище стандарту UFS 2.2** дозволяє відкривати програми та копіювати файли миттєво! Що також гарантує найкращий досвід при зйомці фотографій з високою роздільною здатністю.
 
Слухайте музику, відчувайте ритм
Відчуйте ритм і повністю поринайте в гру або перегляд відео. Redmi 9T з подвійними динаміками та сертифікатом Hi-Res Audio забезпечує відмінну якість звуку для того, щоб ви змогли насолоджуватися мультимедійними розвагами де і будь-коли.
 
Надійний супутник
Redmi 9T не тільки стильний та функціональний, але ще й добре захищений смартфон. Система AI Face Unlock та бічний датчик відбитків пальців надійно оберігають усі дані,забезпечуючи при цьому користувачеві легке та швидке розблокування. У той час як стійкий до вологи корпус дозволяє безпечно використовувати телефон у будь-яких погодних умовах.

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 10.0
Показувати 6.53"
ЦП Процесор: Qualcomm Snapdragon 662
Кількість ядер: 8 ядер
Частота процесора: 2,0 ГГц
Відеопроцесор: Adreno 610
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2 SIM
Бездротові технології Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Технологія GPS A-GPS, GPS
Супутникова система Beidou, Galileo, GPS, ГЛОНАСС
Bluetooth 5.0
NFC
Інфрачервоний порт
FM-тюнер
Функції пам'яті Внутрішня пам'ять: 64 Гб
Оперативна пам'ять 4 Гб
Слот для картки пам'яті
Підтримка карток пам'яті: microSD до 512 Гб
Камера Камера: 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Діафрагма: f/1.79 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Фокусування автоматичне
Спалах основної камери
Фронтальна камера: 8 Мп, f/2.05
Макс. Резолюція відео Full HD (1920x1080)
Розваги та мультимедіа 2G, 3G, 4G (LTE)
Інтерфейси та з'єднання Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.0
IrDA
NFC
Тип акумулятора Місткість акумулятора: 6000 мАг
Тип акумулятора: Li-Pol
Роз'єм ЗУ: USB Type-C
Функція швидкого заряджання
Швидка зарядка 18 Вт
Організатор Є
Обладнання Смартфон, Кабель, Зарядний пристрій, Скріпка для вилучення SIM, Документація
Особливості Технології: Датчик освітлення, Акселерометр, Датчик наближення, Компас, Сканер обличчя, Сканер відбитка пальців
Вага 198 г
Забарвлення Помаранчевий
Розміри 162.3 x 77.3 x 9.6 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Redmi 9T 4/64Gb Orange

Код товару: 117536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312499
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →