Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

Код товару: 212871
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Засоби захисту від комах та садових шкідників Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

Електрична мухобійка Xiaomi Qualitell Electric Mosquito Swatter може використовуватися не лише як лампа від комарів, а й як мухобійка. Завдяки потужному ультрафіолетовому випромінюванню комахи спочатку залучаються світлом, а потім усуваються електричним розрядом. Пристрій оснащений зарядною станцією та зручним настінним кріпленням.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

 Подвійне використання Xiaomi Qualitell Electric Mosquito Swatter поєднує функції не тільки мухобойки, а й лампи від комарів. Така функціональність приладу робить боротьбу з комахами більш ефективною та зручною. Потужна ультрафіолетова лампа Вбудована у прилад ультрафіолетова лампа має довжину хвилі від 395 до 400 нм, яка приваблює мух та комарів. Як тільки комаха підлітає до лампи, пристрій вражає його електрикою. Можна залишити мухобойку працювати в нічний час для спокійнішого сну. Це випромінювання є цілком безпечним для людини. Зарядна станція та настінне кріплення Ємність акумулятора становить 1200 мАг. Як тільки заряд енергії закінчиться, прилад потрібно розташувати на заряднійстанції для швидкого заряджання. Мухобійку можна помістити на стіні за допомогою спеціального кріплення. Просте керування На корпусі гаджета розташовані індикатори включення та заряджання. Користувач одним перемикачем змінює режими роботи: режим очікування, роботи лампи та вимкнений стан. Тут же знаходиться кнопка електричного розряду для самостійного усунення комах.

Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Засоби захисту від комах та садових шкідників купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Засоби захисту від комах та садових шкідників и купити Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

Тип Електрична мухобійка
живлення Акумулятор
Особливості Миттєва напруга 3500 В ефективно усуває комарів, тарганів та інших комах.

* Технічні характеристики Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб захисту Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Qualitell (ZS9001) White

Код товару: 167992
На замовлення, 1-3 дні
HILTON HKI-160 1677 грн
Код товару: 253330
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 253334
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →