Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue

Код товару: 225918
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільний годинник Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue

Більше, ніж просто будильник – він увібрав у себе все найкраще від традиційних годинників та інноваційних пристроїв. Bluetooth-будильник з великим дисплеєм, підсвічуванням, датчиком температури та вологості та приголомшливим дизайном, який прикрасить будь-який інтер'єр.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue

  Чудовий дизайн Xiaomi Qingping Bluetooth Smart Alarm Clock має лаконічний дизайн, який підійде під будь-який інтер'єр. Виконаний у стилі квадрата з похилими краями. Розміри пристрою становлять 83 х 80,3 х 41 мм. У виготовленні застосовується екологічно чистий ПК/ABS+PMMA матеріал, який не містить шкідливих речовин. Великий LCD дисплей Достатньо одного побіжного погляду, щоб оцінити яку годину. Xiaomi Qingping Bluetooth Smart Alarm Clock має великий дисплей LCD. Цифри та позначення на ньому великі і добре читаються навіть з далеких. На дисплеї, крім цифр і позначень, є емодзі, що емоційно передає атмосферу в кімнаті, засновану на показаннях приладу. Датчик температури та вологості У пристрої використовується датчикпромислового класу та електронні компоненти Sensirion від Swiss – провідний світовий виробник цифрових мікросенсорів та систем. Корпус із УФ-стійких матеріалів, розрахованих на довгострокове використання. Працює в температурному діапазоні від 0 до 60ₘC з точністю 3∘C Підсвічування з автояскравостью Завдяки датчику освітленості яскравість підсвічування РК-дисплея регулюється автоматично. Автояркість дисплея дозволяє добре бачити час вдень і при цьому годинник не сліпить уночі. Час підсвічування регулюється від повністю вимкненої до 30 секунд роботи.

Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільний годинник купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільний годинник и купити Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue

Прикраса Ні
Тип циферблату Електронний
Вказівка Електронна/цифрова
Джерело живлення 2 батареї типу АА (не входять до комплекту)
Матеріал корпусу Пластик
Вага Вага: 0.106 кг

* Технічні характеристики Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільний годинник Xiaomi Qingping GD1 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Qingping GD1 Blue

Код товару: 297644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302142
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 184590
На замовлення, 1-3 дні
TFA 60101512 1161 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →