Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

Код товару: 237942
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

Сучасна мобільна платформа на базі Qualcomm Snapdragon 860 демонструє стабільність та неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Система камер 48 Мп дарує чудові можливості для фото та відео зйомки. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи. Неперевершена потужність Qualcomm.

Ціна: 12986 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

Сучасна мобільна платформа на базі Qualcomm Snapdragon 860 демонструє стабільність та неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Система камер 48 Мп дарує чудові можливості для фото та відео зйомки. Потужна зарядка 33 Вт за лічені хвилини може зарядити батарею на кілька годин роботи. Неперевершена потужність Qualcomm Процесор Qualcomm Snapdragon 860 забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи. Poco X3 Pro просто створений для ресурсомістких завдань та онлайн ігор на високих налаштуваннях. Новий стандарт пам'яті UFS 3.1 Передова пам'ять UFS 3.1 підвищує продуктивність Poco X3 Pro та збільшує швидкість читання та запису. Вам не потрібно більшечекати ні секунди, всі ігри та програми на вашому Poco завантажуються миттєво. Ефективне охолодження з LiquidCool Удосконалена технологія LiquidCool 1.0 Plus працює набагато ефективніше за стандартні системи охолодження та забезпечує продуктивне відведення тепла та стабільну роботу під час затяжних ігрових сесій. Використання багатошарового графіту та збільшена площа розсіювання дозволяють знизити температуру процесора на 6 градусів. Poco X3 Pro підтримує максимальну продуктивність навіть при пікових навантаженнях. Частота дискретизації 240 Гц Відчуйте на власному досвіді, що означає супершвидкий відгук. Завдяки частоті дискретизації 240 Гц швидкість зворотного зв'язку становить частки секунди, аце означає, що ви отримаєте кращий контроль та відчутну перевагу у будь-якій грі. Захист Corning Gorilla Glass 6 Екран Poco X3 Pro покритий склом Corning Gorilla Glass 6, який відрізняється збільшеним запасом міцності. Скло витримує падіння з висоти до 1.6 м, воно стійке до подряпин та мікроушкоджень та надійно захищає екран від зовнішніх впливів. Цілий день активності Потужна батарея ємністю 5160 мАг забезпечує багато годин безперервної роботи. Смартфон дозволить вам слухати музику цілих 110 годин або дивитися відео до 18 години без підзарядки. Хвилини на підзарядку Швидке заряджання потужністю 33 Вт всього за 30 хвилин поповнить заряд батареї на 59 %, для підзарядки до 100 % знадобиться лише 59 хвилин. Чотири камери для чудовихзнімків.

Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android 11
Показувати 6.67
ЦП Qualcomm Snapdragon 860
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2
Бездротові технології Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Технологія GPS GPS
Bluetooth 5.0
NFC
Функції пам'яті Внутрішня пам'ять 256 ГБ
Оперативна пам'ять 8 ГБ
Камера 48 Мп f/1.8 + 8 Мп
Макс. Резолюція відео 1080 x 2400 pixels
Доступ в Інтернет 3G / 4G / Bluetooth / Wi-Fi / HTML
Розваги та мультимедіа музичний плеєр, ігри, FM-радіо, мобільні сервіси Google, соціальні мережі, відеоплеєр
Інтерфейси та з'єднання Аудіо 3.5, USB Type-C
Тип акумулятора 5160 мАг
Організатор годинник, телефонна книга, диктофон, секундомір, нотатки, калькулятор, будильник, світовий час, календар
Стандарти 4G: 3G: 2G
Обладнання Смартфон
Чохол
Кабель USB Type-C
Зарядний пристрій 33 Вт
Керівництво
Гарантійний талон
Особливості Сканер відбитка пальців, Сканер обличчя, Гіроскоп, Акселерометр, Датчик наближення, Датчик освітлення.
Вага 215 г
Забарвлення Metal Bronze
Розміри 165.3x76.8x9.4 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Poco X3 Pro 8/256Gb Metal Bronze

Код товару: 236009
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325856
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336969
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →