Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

Код товару: 254736
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фритюрниці Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White - функціональна і проста у використанні мультипіч-аерофрітюрниця допоможе вам порадувати сім'ю та друзів неймовірно смачними та водночас корисними стравами.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White - функціональна та проста у використанні мультипіч-аерофритюрниця допоможе вам порадувати родину та друзів неймовірно смачними та водночас корисними стравами.
 
Використовуючи Onemoon, ви зможете приготувати картоплю, м'ясо або морепродукти з мінімальною кількістю жиру, і отримати ніжну соковиту страву, вкриту апетитною скоринкою.
 
Onemoon Air Fryer готує страви зі смачною, хрусткою скоринкою, при цьому зовсім не обов'язково використовувати багато олії або жиру. Завдяки гарячому повітрі, яке циркулює всередині з високою швидкістю, інгредієнти швидко і рівномірно прогріваються, покриваючись хрусткою скоринкою, яку всі так люблять. Ви зможетеотримати «апетитний» результат, використавши на 80% менше олії, або зовсім відмовившись від нього.
 
Унікальна технологія аерофритюра допомагає готувати різноманітно та смачно. Гаряче повітря з усіх боків обволікає продукти, зберігає блюдо соковитим усередині та покриває його тонкою хрусткою скоринкою. З Onemoon Air Fryer вам не потрібно вибирати між смачним та корисним харчуванням.
Щоб встановити температуру і час, не потрібно більше плутатися в складних налаштуваннях. Обидва параметри приготування контролюються одним елементом управління. Поворот важеля у потрібному напрямку – і аерофритюрниця Onemoon Air Fryer готова до роботи.
 
Аерофрітюрниця Onemoon Air Fryer порівнянна за розмірами зі звичайнимелектричним чайником або невеликим блендером, тому завжди знайдеться місце на робочій поверхні. При таких компактних габаритах її внутрішній об'єм становить 2 літри, що дозволяє готувати страви для сім'ї з 3-4 осіб.
 
Onemoon Air Fryer має знімну чашу з антипригарним покриттям, яка легко чиститься після використання. Покриття демонструє відмінну стійкість до мікроушкоджень та подряпин. Для миття чаші підійде м'яка серветка та будь-який агресивний побутовий засіб.
 
Час приготування п'яти основних страв (картопля-фрі, курячі крильця, шашлик, картопля, креветки) легко визначається за допомогою зручного індикатора на верхній кришці. Зрозуміліпіктограми допоможуть швидко визначитися з вибором та встановити правильний час.

Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фритюрниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фритюрниці и купити Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

Об'єм олії 2 л
Місткість картопляних скибочок До 1 кг
Знімна чаша Є
Нагріваючий елемент 3D нагрівання
Потужність 800 Вт
Керування Сенсорне
Плавне регулювання температури Є
Таймер 1-30 хв
Матеріал корпусу Пластик
Габарити 260 х 206 х 287 мм
Вага 2.4 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фритюрниця Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Onemoon Air Fryer OA1 White

Код товару: 139590
На замовлення, 1-3 дні
ARIETE 4611 2580 грн
Код товару: 91379
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326346
На замовлення, 1-3 дні
First FA-5053-2 2838 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →