Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

Код товару: 149021
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

MiJia Water Ion - фен, який допоможе вашому волоссю знайти красу і блиск. Він оснащений функцією іонізації. Негативні іони благотворно впливають на волосся, пом'якшуючи і роблячи його м'якшим і "слухняним". Крім стильного дизайну з гармонійно підібраними формами та кольоровою гамою, варто відзначити низку особливостей фена MiJia: інтелектуальний контроль температурного режиму, циркуляцію потоку гарячого та холодного повітря, а також зручна насадка-концентратор із магнітною фіксацією. Фен має продуману до деталей конструкцію та його зручно тримати в руці. Насадка-концентратор оснащена магнітом, що дозволяє їй легко та надійно кріпитися на пристрої. Крім того, насадка може вільно обертатись на 360°. Зручно розташовані кнопки включення та активації функції іонізації, сприяють швидкому перемиканню режимів однією рукою. Фен має інтелектуальний контроль температурного режиму NTC. Mijia Water Ion - фен, який піклується про здоров'я вашого волосся. Пристрій оснащений мотором Japan Marlboro з високим моментом, що крутить, який у поєднанні з 6 лопатями, забезпечує подачу потужного потоку повітря (1,6 м³ в хвилину) і швидке сушіння волосся. Кожна лопатя вентилятора динамічно врівноважена та налагоджена, а професійний дизайн конструкції забезпечив оптимізацію рівня шуму під час роботи пристрою. Фен Mijia Water Ion має подвійний захист від перегріву (спрацьовує при перевищенні безпечного температурного діапазону) і також автоматично активує її при раптовому відключенні живлення.

Ціна: 2107 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

 MiJia Water Ion - фен, який допоможе вашому волоссю знайти красу і блиск. Він оснащений функцією іонізації. Негативні іони благотворно впливають на волосся, пом'якшуючи і роблячи його м'якшим і "слухняним". Крім стильного дизайну з гармонійно підібраними формами та кольоровою гамою, варто відзначити низку особливостей фена MiJia: інтелектуальний контроль температурного режиму, циркуляцію потоку гарячого та холодного повітря, а також зручна насадка-концентратор із магнітною фіксацією. Фен має продуману до деталей конструкцію та його зручно тримати в руці. Насадка-концентратор оснащена магнітом, що дозволяє їй легко та надійно кріпитися на пристрої. Крім того, насадка може вільнообертатися на 360 °. Зручно розташовані кнопки включення та активації функції іонізації, сприяють швидкому перемиканню режимів однією рукою. Фен має інтелектуальний контроль температурного режиму NTC. Mijia Water Ion - фен, який піклується про здоров'я вашого волосся. Пристрій оснащений мотором Japan Marlboro з високим моментом, що крутить, який у поєднанні з 6 лопатями, забезпечує подачу потужного потоку повітря (1,6 м³ в хвилину) і швидке сушіння волосся. Кожна лопатя вентилятора динамічно врівноважена та налагоджена, а професійний дизайн конструкції забезпечив оптимізацію рівня шуму при роботі пристрою. Фен Mijia Water Ion має подвійний захист від перегріву (спрацьовує при перевищеннібезпечного температурного діапазону) і також автоматично активує її при раптовому відключенні живлення.

 

Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

Тип Фен
Потужність 1800 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 2
Подача холодного повітря Так
Іонізація Так
Насадки Магнітний концентратор
Захист від перегріву Так
Довжина мережевого шнура 1,7 м
Габарити 160*77*215 мм
Вага Вага: 0,547 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi MiJia Water Ion Hair Dryer 1800W White (CMJ01LX)

Код товару: 234242
На замовлення, 1-3 дні
Remington AS8901 2150 грн
Код товару: 306098
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342233
На замовлення, 1-3 дні
Remington S 5700 2150 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →