Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001

Код товару: 220107
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001

Тип: З грилем
Тип управління: Сенсорне з поворотним перемикачем
Об'єм: 23 л
Потужність НВЧ: 800 Вт
Внутрішнє покриття: Емаль
Ширина: 49.2 см

Ціна: 5332 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001

Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart укладена в стильний лаконічний корпус і поєднує в собі просте керування, багатофункціональність, безпеку та комфорт у використанні. У моделі реалізовані встановлені програми приготування та режими, які допоможуть вам готувати смачно та різноманітно. Використовуйте мобільний додаток Mijia, щоб розширити можливості мікрохвильової печі. У Xiaomi Mijia Smart встановлено 15 автоматичних програм, за допомогою яких ви зможете легко готувати навіть складні страви. Серед іншого тут є кілька програм дитячого меню, програми для приготування м'яса, риби, морепродуктів та рису. Щоб приготувати апетитний ніжний шашлик або запекти курку, скористайтесьфункцією гриля. Помістіть блюдо на спеціальну підставку та запрограмуйте роботу мікрохвильової печі. Після закінчення приготування вам залишається тільки насолоджуватися ніжним соковитим м'ясом усередині та апетитною скоринкою зовні.

Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart всього за 1 хвилину рівномірно прогріє блюдо по всьому об'єму, поверне йому багатий і насичений смак та аромат. Насолоджуйтесь смачним свіжим обідом, навіть якщо він був приготовлений вчора. Після синхронізації з мобільним додатком Mijia, встановленим на вашому смартфоні, мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart забезпечить доступ до розширених можливостей дистанційного керування. Ви зможете коригувати час, вибирати режими та програми та регулювати потужність,перебуваючи поза кухнею.

Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001

Об `єм 23 л
Потужність 800 ВТ
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Гриль Є
Тип керування Сенсорне з поворотним перемикачем
Програми 15
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5
Інші функції Інтелектуальна стерилізація, Внутрішнє освітлення,
Захист від дітей
Колір Білий

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Xiaomi Mijia Smart WK001

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mijia Smart WK001

Код товару: 49453
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60442
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 82467
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →