Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

Код товару: 305025
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розвиваючі іграшки Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) – це інноваційний кубик Рубіка з високоточними датчиками руху, що розпізнають кожен поворот. Цей пристрій підтримує синхронізацію з мобільним пристроєм, щоб отримати підказку та вивчити прийоми кращих майстрів зі збирання кубика.

Ціна: 945 грн
шт

Опис товару Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) має класичну форму куба зі знайомою структурою 3 на 3. Він допомагає розвивати дрібну моторику рук та сприяє покращенню уваги, пам'яті та логічного мислення. Розмір однієї сторони кубика становить лише 57 мм, за рахунок використання нової технології інкрустації кольорів. Він оснащений 6-осьовою сенсорною системою, завдяки чому на смартфоні фіксується кожне обертання. А програма автоматично обчислить кроки складання кубика і запропонує наступний крок. А для вдосконалення навичок та розвитку логічного мислення у додатку є 9-рівнева міні-гра. Пристрій працює від батареї CR1632, якої вистачає, при щоденному використанні протягом години,приблизно один рік. Така тривалість автономної роботи від однієї батареї дозволить на тривалий час насолодитися інтелектуальною іграшкою. А в разі потреби заміни батарейки, цей процес не завдасть труднощів власнику і займе мінімум часу. Виріб вип

Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розвиваючі іграшки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розвиваючі іграшки и купити Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

Тип Кубик Рубика
Батареї Ні
Вік дитини Універсальний
Світлі ефекти Ні
Звуковий супровід Ні
Іграшковий матеріал Пластик
Присутність музики Ні
Розмір іграшки 5,7 х 5,7 х 5,7см

* Технічні характеристики Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD)

Код товару: 193222
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191438
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191455
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →