Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

Код товару: 216375
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Засоби захисту від комах та садових шкідників Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

Літо - не тільки пора відпусток і тепла, але ще й час пікової активності комах. Комарі, москіти, мошка - не сплять і хочуть скуштувати свіжої людської крові. Щоб забезпечити своє житло максимальний захист від шкідливих комах, скористайтесь фумігатором MiJia Mosquito Repellent. Він ефективно відлякує комах і захищає ваше житло і ваш комфорт.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

 Відлякує всіх комах Як діюча речовина у фумігаторі використовується тетрафлутрин - репелент від комарів, що випускається японською фірмою Aspen Pharmaceutical Co. Він нанесений на спеціальні пластинки, виконані у формі стільників, що збільшує площу його випаровування, а значить - і ефективність. На одну платівку наноситься 500 мг діючої речовини. Ефективний захист на 90 днів Діючої речовини платівки репелента вистачить на 720 годин роботи, а оскільки середній час сну людини становить 8 годин на добу, то, включаючи репелент на ніч, ви забезпечите собі спокійний сон на 90 днів - тобто на три літні місяці ! Захист кімнати площею до 28 кв. м MiJia Mosquito Repellent підходить для використання у кімнатах, площею до 28 квадратних метрів. Для того, щоб підвищити ефективність фумігатора ви можете закрити вікна та двері до своєї кімнати, щоб зменшити потік повітря.

Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Засоби захисту від комах та садових шкідників купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Засоби захисту від комах та садових шкідників и купити Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

Тип Відлякувач
живлення Живлення: 2 батареї АА
Радіус дії 28 м²
Особливості Матеріал: АВS-пластик
Діюча речовина: Тетрафлутрин
Розміри 98.3 х 98.3 х 58.4 мм
Вага 133 г

* Технічні характеристики Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб захисту Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mijia Mosquito Repellent Smart Version (WX08ZM)

Код товару: 253324
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 253321
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216369
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →