Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

Код товару: 218570
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

Нова бездротова миша екосистеми Xiaomi з подвійним підключенням USB або Bluetooth, таким чином одна мишка може підключатися до двох пристроїв. Виконана в ергономічному дизайні з високоякісних матеріалів, оснащена чутливими оптичними датчиками, сумісна з комп'ютерами Windows і Mac OS.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

Підключення через USB або Bluetooth Бездротова мишка Xiaomi Mijia Air оснащена чіпом Bluetooth та USB-приймачу 2,4 ГГц, мишка може підключатися до комп'ютера будь-яким зручним для Вас способом. Крім того, зручний перемикач на основі миші дозволяє швидко перемикатися між різними комп'ютерами. Мала вага та ергономічність Гладкі округлі форми корпусу миші Xiaomi Mijia Air та її вага 55 р. підбиралися з використанням високоточних ергономічних розрахунків. Форма, що вийшла, знижує запотівання долонь і комфортно лежить в руці, забезпечуючи зручний доступ до кнопок і вільне переміщення миші. Матеріали вищої якості Миша Xiaomi Mijia Air MIIIW Bluetooth Dual Mode Portable Mouse відрізняється особливими кнопками та гладкою поверхнею корпус,високої міцності яких вдалося досягти завдяки використанню стійкого до подряпин АБС-пластику. Коліщатко прокрутки металеве. Висока чутливість Висока чутливість сенсора дозволяють використовувати мишку Xiaomi Mijia Air на будь-якій доступній поверхні – стіл, диван, тканина, шкіра – як для роботи, так і для ігор.

Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

З'єднання бездротове
Призначення Для ПК
Інтерфейс Bluetooth 4.0 / USB-приймач 2,4 ГГц
Тип датчика миші Оптичний
Кількість клавіш миші 3
Тип корпусу миші Симетричний

* Технічні характеристики Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi MiiiW AIR Wireless/Bluetooth Dual Mode (MWWHM01) Black

Код товару: 177536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230312
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →