Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

Код товару: 161406
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

Тип навушників: Вакуумні; Тип підключення: бездротове TWS з Bluetooth; Призначення: Для смартфона та плеєра; Тип кріплення: Без дод. кріплень; Матеріал амбушюр: Силікон; Наявність мікрофона: Є;

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

 Навушники Mi True Wireless Earbuds Basic Мініатюрні. Комфортні. Повністю бездротові Сучасний стандарт Bluetooth 5.0 Автоматичне підключення за лічені секунди

Повна свобода Забудьте про дроти. Повністю автономні лівий та правий навушники комфортно та надійно закріплюються у вушній раковині. Достатньо вийняти навушники з кейсу, щоб вони автоматично підключилися до останнього пристрою. При поверненні навушників у гніздо док-станції розпочнеться процес підзарядки.

Якість звуку на висоті Сучасна бездротова технологія Bluetooth 5.0 сумісна з протоколами Bluetooth 4.2 і нижче, щоб забезпечити можливість поєднання зі смартфонами минулих поколінь.Удосконалений стандарт зв'язку збільшив робочий радіус навушників та швидкість передачі даних, суттєво знизив рівень споживання енергії, покращив стабільність з'єднання. Оцініть потужний і чистий звук без розривів і спотворень.


Чисте звучання без сторонніх шумів Mi True Wireless Earbuds Basic піднімає рівень сприйняття музики на новий рівень. Укладені в мініатюрний корпус, навушники отримали максимальний динамік 7,2 мм, який чудово відтворює потужні баси та широкий діапазон середніх та високих частот. Інтелектуальна технологія шумоподавлення DSP прибирає сторонні шуми, щоб ніщо не заважало вашій розмові. Жодних звуків вулиці, голос унавушниках звучить чітко та голосно.

Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

Тип Вакуумні
Метод з'єднання Бездротове TWS з Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення Без дод. кріплень
Дизайн випромінювача Динамічні
Підтримка об'ємного звуку Так
Додатково Підтримка профілів A2DP, AVRCP, HFP, HSP Діаметр динаміка: 7.2 мм Час роботи: до 4 годин Час зарядки кейсу: 2 години Час повної зарядки навушників у кейсі: 1.5 год Емкість акумулятора 1 навушника: 40 мА год
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic

Код товару: 218555
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229509
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263319
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →