Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle

Код товару: 129058
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle

Об'єм: 1.5 л; Потужність: 1800 Вт; Тип нагрівального елемента: Прихований (диск); Smart-управління: Є

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle

Xiaomi Mi Electric KettleІнноваційний та надійний smart-чайникНовий електрочайник Mi Electric Kettle ідеально поєднує в собі лаконічний дизайн, високу надійність та неймовірну простоту у повсякденному використанні. Розкрийте ідеальний смак кожного напою за допомогою функції вибору оптимальної температури. Закип'ятіть воду всього за 5 хвилин завдяки потужному нагрівальному елементу. Міцні матеріали та легкий догляд без будь-якого накипу – цей розумний чайник продуманий у кожній деталі.
 
Тепер ви зможете досягти ідеальної температури в залежності від напою. Пристрій підтримує розумне управління через фірмовий додаток Xiaomi «Розумний дім». Задавайте необхідне значення та вибирайте –підігріти воду до потрібної температури або закип'ятити. Заварюйте зелений чай при температурі 80-90 ° С, готуйте еспресо, що бадьорить, при 92-95 ° С або просто випивайте склянку теплої води щоранку, щоб підтримувати організм в тонусі. Завдяки британському термостату Strix та японському датчику Shibaura чайник підтримує температурний режим з точністю до 1%.
 
Максимальна безпекаРозробники Xiaomi зробили пристрій не тільки функціональним, а й надійним. Чайник оснащений трирівневою системою безпеки: захищений роз'єм, продумана конструкція штепселя, що запобігає попаданню води, та «сухий захист». Третій рівень визначає відсутність води та відключає пристрій. Непереживайте за власну безпеку та випадкове включення дітьми з розумним та надійним девайсом Mi Electric Kettle.

Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle

Об `єм 1.5 л
Потужність 1800 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Матеріал корпусу Пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Є
Індикатор рівня води Є
Фільтр Є
Підставка Датчики контролю температури Strix
Підсвічування Ні
Таймер Є
Терморегулятор Є
Відсік для зберігання шнурів Є
Габарити (ВхШхГ) 25 х 16 х 26 см
Вага 1.24 кг
Колір Білий

* Технічні характеристики Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Xiaomi Mi Smart Kettle

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Smart Kettle

Код товару: 84970
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 2877 blue 2795 грн
Код товару: 89941
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 170764
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →