Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker

Код товару: 204027
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні плити Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker

Плита електрична; Управління: поворотні перемикачі; Оформлення: класичне; Робоча поверхня: склокерамічна; Конфорок (шт): 1; Автовимикання: плити; Габарити (см): 7x26.5.28;

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker

Індукційна плита Mi Induction Cooker
Компактна індукційна плита Mi Induction Cooker забезпечує вражаючу ефективність економії часу та електрики під час приготування страв. Вона починає нагрівання лише при зіткненні з посудом, а також не витрачає енергію на нагрівання робочої поверхні, завдяки чому прогрівається лише їжа та посуд, а не плита. Виберіть рецепт потрібної страви у спеціальному додатку та займайтеся приготуванням з душею.

Максимальне нагрівання
Плита призначена для різних типів посуду
Індукційні плити забезпечують максимально швидке нагрівання посуду та його вмісту, оскільки вони нагрівають саме металеве дно каструлі, не витрачаючи час та енергію нарозігрів самої плити. Сучасні типи каструль нагріваються дуже швидко, оскільки має невелику висоту та велику площу зіткнення дна та плити. Для індукційної плити підійде будь-який посуд, до якого примагнічується магніт.

Дворежимна робота
Готуйте їжу на малому вогні
Більшість індукційних плит для регулювання потужності нагріву використовують технологію переривчастої генерації електромагнітного поля: вони завжди працюють у максимальному режимі, відключаючись на довгі або короткі проміжки часу, залежно від того, який ступінь нагріву потрібний користувачеві. Однак такий спосіб може призвести до спалювання їжі або її википання. Плита Mi Induction Cooker може як знижуватичастоту генерації поля, підтримуючи навіть дуже низьку температуру нагрівання посуду.

Спеціальний додаток
Функціональна та корисна програма для смартфона
Дуже часто для приготування тієї чи іншої страви нам доводиться дивитися рецепт в інтернеті. Однак додаток для керування розумною плитою дозволяє не тільки вибирати режим роботи індукційної плити, але й готувати складні страви, спираючись на поради та рецепти із програми в реальному часі.

Точний датчик температури
Датчик "занурений" у дно каструлі
Контроль температури дуже важливий при готуванні. Традиційні плити вимірюють температуру на поверхні нагрівального елемента, проте такий методконтролю призводить до помилок виміру. У плити Mi Induction Cooker датчик температури знаходиться поза конфоркою плити і занурюється в товщу каструлі. Це дозволяє точно знати температуру їжі та готувати навіть вишукані та складні страви.

Силіконовий обідок
Надійна фіксація каструлі
Для того, щоб каструля або сковорода, в якій ви готуєте, максимально міцно стояла на конфорці, плита має силіконове кільце по периметру робочої поверхні. Силікон не боїться високої температури, стійкий до кислот та пригорання, але при цьому він не дає з'їхати посуду з гарячою їжею з плити.

Точне управління
Виберіть режим зручною ручкою
Режим готування можна вибирати класичною круглоюручкою, яка є і вмикачем плити. На невеликому екрані відображається ступінь нагріву, який для кращого контролю задається в широкому діапазоні від 0 до 100, що дозволяє дуже точно виставити температуру приготування для кожної страви.

Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні плити купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні плити и купити Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker

Тип електрична
Напруга 220 В
Кількість конфорок 1 шт
Потужність 2100 Вт
Зона нагріву Індукційна
Регульована температура Сенсор
Таймер Є
Матеріал поверхні Склокераміка
Особливості Бездротове з'єднання: Wi-Fil EEE 802.11 b/g/n 2.4 ГГц
Габарити 7x26.5.28 см
Вага 2.1 кг
Колір Чорний білий

* Технічні характеристики Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільна плита Xiaomi Mi Induction Cooker

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Induction Cooker

Код товару: 339827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367574
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346955
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →