Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Код товару: 255175
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Bluetooth-динамік Mi Compact Bluetooth Speaker 2 має стильний дизайн і компактні габарити: 50 х 32 мм і вага всього 52 г. Bluetooth-колонка виготовлена ​​з комбінації полікарбонату (PC) і ABS-пластика, які мають високий рівень міцності та зносостійкості. Передбачено вбудований мікрофон, що дозволяє використовувати динамік для організації телефонних розмов у режимі hands-free.

Ціна: 817 грн
шт

Опис товару Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

 Він легко поміщається навіть у руці і стане чудовим вибором для прослуховування музики на ходу, оскільки ви зможете переносити її в рюкзаку чи сумці. Водонепроникний Мінімалістичний дизайн Компактний розмір Зручна підвіска Вага всього 52 грами Близько 6 годин автономної роботи Чисте та природне звучання XiaomiXiaomi У процесі створення колонки використовувалися надпотужні неодимові магніти, які роблять звук кришталевим та максимально природним. Завдяки продуманій конструкції динамік краще працює на низьких частотах, забезпечуючи сильніші басові характеристики. Алгоритм динамічного стиснення DRC також робить звук яскравішим, насиченішим, практично без перешкод. Незважаючи на міні-дизайн, звуковий ефект мініатюрного Bluetooth-динаміка Xiaomi досить високий.

Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Тип Портативна колонка
Кількість каналів 1.0
Влада 3 Вт
З'єднання Бездротове
Встановлення Портативна
Інтерфейси microUSB
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Compact Bluetooth Speaker 2 (MDZ-28-DI)

Код товару: 144546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306618
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102683
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →