Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Xiaomi Mi Band 6

Код товару: 235751
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Xiaomi Mi Band 6

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 має найбільший екран AMOLED з діагоналлю 1.56 дюймів, щільністю пікселів 326ppi та рівнем яскравості 450 ниток, передбачено більше 130 унікальних тем циферблатів, які ви можете міняти на власний розсуд.

Ціна: 2150 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Розумні часи Xiaomi Mi Band 6

Компанія Xiaomi представила фітнес-браслет нового покоління Xiaomi Mi Band 6, який став помітно покращеною версією попередника та отримав низку нових функцій. Xiaomi Mi Band 6 отримав екран AMOLED діагоналлю 1.56", для якого доступно більше сотні анімованих циферблатів з персонажами популярних мультфільмів та аніме. Браслет моніторить серцевий ритм протягом усього дня, формуючи добовий графік та попереджаючи про аномалії ЧСС. Крім того, Xiaomi може відслідковувати рівень насичення крові киснем (SpO2), вести моніторинг якості та тривалості сну.Ємкість акумулятора становить 125 мА*год, за даними виробника цього достатньо для 14 днів роботи.стане незамінним інструментом для того, щоб стежити за фізичною активністю протягом дня або під час тренувань, а також не пропустити важливе сповіщення. Він виготовлений у практичному пластиковому корпусі, здатному витримати занурення у воду на глибину до 50 метрів. Для відображення інформації в Xiaomi Mi Band 6 використовується 1,56-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю 456х152 пікселів. Браслет має вбудований пульсометр і пульсоксиметр і здатний не тільки вести підрахунок кроків, пульс, моніторинг стану сну, але й розрізняти величезний перелік різноманітних видів активності для точного аналізу навантаження та інтенсивності під час тренувань.

Розумні часи Xiaomi Mi Band 6 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Xiaomi Mi Band 6 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Xiaomi Mi Band 6 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Xiaomi Mi Band 6

Тип Фітнес-браслет
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS:
Android:
Підтримка мобільних пристроїв Bluetooth:
Матеріал корпусу пластик
Колір справи чорний
Браслетний матеріал/ремінь гума
Захист від ударів ні
Розміри (SHHVKHT) 47,4x18,6x12,7 мм
Вага 12.8 г
Діагональний 1.56
Розширення 456x152
Роз'єм для навушників ні
Інтерфейси Bluetooth 5.0
Об'єм побудованої пам’яті 32 МБ
Акумулятор вбудований
125 мАг
додаткова інформація акселерометр, гіроскоп, календар, будильник, годинник, секундомір, таймер, керування музикою, пошук телефону, розблокування телефону (MIUI), дистанційний затвор камери, погода, встановлення цілей активності, магнітна зарядка

* Технічні характеристики Розумні часи Xiaomi Mi Band 6 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Xiaomi Mi Band 6

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Band 6

Код товару: 349783
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234143
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 234144
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →