Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

Код товару: 195839
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

Навушники TWS ("повністю бездротові") • спосіб підключення: бездротовий (Bluetooth 5.0) • конструкція: Вакуумні ("затички") • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: Динамічні • пульт ДК: сенсорне керування на чаші.

Ціна: 3053 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

Легкі та зручні бездротові навушники з вбудованим мікрофоном Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) дозволять максимально комфортно проводити час у дорозі та вдома під час прослуховування улюблених виконавців та треків. Швидке з'єднання, стабільний сигнал і нічого, крім найкращих хітів у плейлисті. У навушниках TWS використовується протокол Bluetooth 5.0, який забезпечує швидке сполучення з будь-яким смартфоном або планшетом та підтримує стабільний сигнал на відстані. Завдяки тому, що гарнітура спроектована з урахуванням анатомічних особливостей людини, вони не будуть втрачені та не випадуть навіть при активних рухах чи тренажерному залі. Модель забезпечує чистий звук і ідеальні низькі та високі частотидіапазон 20-20000 Гц завдяки динаміку, діаметром 14,2 мм. Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) має низку унікальних технологій: LHDC, покращує якість звуку без затримки, що передається через Bluetooth, а ефективна технологія ENC чудово пригнічує шум та забезпечує відмінний зв'язок навіть на галасливій вулиці. Серед інших переваг навушників слід відзначити зручне сенсорне керування викликами, музикою або голосовим помічником, а бездротова зарядка дозволить насолоджуватися улюбленими треками протягом 24 годин. з

Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

Тип Навушники TWS ("повністю бездротові")
Тип дизайну Вакуумні ("затички")
Метод з'єднання бездротовий (Bluetooth 5.0)
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення внутрішньоканальне
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi Air 2s White (TWSEJ05WM)

Код товару: 302021
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302022
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340034
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →