Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

Код товару: 192865
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маршрутизатори Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

На борту роутера AС2350 встановлений 4-х ядерний 64-бітний процесор A53 і 2-х ядерний професійний мережевий чіп IPQ8071A, його комплексна продуктивність набагато перевершує показники інших роутерів, здатних працювати на тій же швидкості, крім того, він набагато краще справляється з та забезпечує стійко високу швидкість роботи в будь-яких ситуаціях.

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

Двоядерний мережний прискорювач Ще вище швидкість обробки потоку даних У чіпа IPQ8071A є двоядерний мережевий прискорювач частотою 1.7 ГГц, який був створений спеціально для роботи з великими потоками даних, щоб розвантажити процесор і дозволити йому виділити більше потужності для високорівневих завдань. Вся система оптимізована та налагоджена для високої продуктивності, швидкої передачі даних та сталої роботи протягом тривалого часу. 6 зовнішніх антен з підсилювачем сигналу Покривають 2 футбольні поля і не бояться стін Для частоти 2.4 Ггц і 5 Ггц на роутері відповідно є 2 і 4 високопродуктивні антени з комплексним підсилювачем сигналу (PA+LNA). PA (підсилювач потужності) ефективнозбільшує потужність сигналу, щоб роутер міг "дотягнутися" ще далі і навіть крізь стіни. LNA (підсилювач з низьким рівнем шуму) підвищує чутливість до прийому сигналу, даючи можливість роутеру приймати більш далекі і відносно слабкі сигнали. Розумна антена AIoT Швидко знаходить та підключає розумні пристрої Xiaomi Завдяки незалежній розумній антені AIoT через додаток MiHome можна автоматично знаходити нові розумні пристрої Xiaomi та миттєво підключати їх до домашньої екосистеми для використання всіх переваг розумного життя. Навіть якщо Вас немає вдома, а батьки купили новий пристрій, Ви зможете віддалено допомогти їм швидко додати та налаштувати новий пристрій. Технологія MU-MIMO для високоїшвидкості всіх користувачів Технологія MU-MIMO дозволяє кільком антенам роутера одночасно обслуговувати велику кількість пристроїв, щоб забезпечити кожному високий пріоритет підключення без очікування. Тепер через один повільний пристрій не буде гальмувати всю мережу, так що кожен зможе насолодитися високою швидкістю завантаження та підключення. Формування променя для спрямованого посилення сигналу Технологія формування променя (Beamforming) може автоматично виявляти в мережі смартфони, комп'ютери та інші пристрої та збільшити потужність сигналу в їхньому напрямку, тим самим розширюючи область покриття Wi-Fi і даючи стійкий сигнал навіть пристроям, що знаходяться далеко від роутера .

Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маршрутизатори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маршрутизатори и купити Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

Тип Маршрутизатор
Інтерфейс підключення до Інтернету (WAN) Ethernet
Додатково 6 зовнішніх антен з підсилювачем сигналу

* Технічні характеристики Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi AIoT Router AC2350 WIFI 6 support

Код товару: 224210
На замовлення, 1-3 дні
TP-Link M7200 2709 грн
Код товару: 113263
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313709
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →