Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

Код товару: 246780
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White - модель зі стильним дизайном та передовими можливостями. Насолоджуйтесь чітким, об'ємним звучанням. Смартфон також ідеально підходить для ігор та інших розваг.

Ціна: 27606 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White
 
Винятковий у багатьох моментах
Настав час для нових зірок. Таких як Mi 11i з його стильним дизайном та передовими можливостями. Цей смартфон отримав 108-мегапіксельну камеру із надвисокою роздільною здатністю, яка дозволяє знімати дивовижні фото та відео. AMOLED дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма та частотою оновлення 120 Гц, що ідеально підходить для ігор та інших розваг. Флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 888, що забезпечує йому безкомпромісну продуктивність. І безліч інших цікавих фішок, які відкриють перед вами нові можливості.
 
Фотографії кінематографічного рівня
Днем або вночі, в русі абоз місця потрійна камера Mi 11i допоможе вам робити неймовірні знімки. Вона включає 108 Мп основний об'єктив, 8 Мп надширококутний сенсор з оглядом в 119° і телемакро датчик на 5 Мп, які відкриють перед вами нові горизонти в мобільній фотографії.
 
AI Cinema в один клік
Створіть свій власний кінематографічний шедевр із винятковими спецефектами завдяки набору фірмових фільтрів для відео. З ними ви зможете легко знімати на професійному рівні без складного та дорогого обладнання. І отримувати фантастичні результати одним натисканням кнопки.
 
По-справжньому зірковий дисплей з рейтингом DisplayMate A+
Екран Mi 11i – один із найкращих у своємукласі. При діагоналі 6,67 дюйма цей дисплей має роздільну здатність FHD+ (2400 × 1080) та кадрову частоту 120 Гц, що робить картинку максимально чіткою, а його роботу дуже плавною та чуйною. А завдяки професійному калібруванню, його кольори максимально наближені до реальних. Тому не дивно, що цей дисплей успішно пройшов усі випробування найавторитетнішої у світі лабораторії DisplayMate та отримав найвищий рейтинг A+.
 
Чарівність перед вашими очима
Насолоджуйтесь кожним фото або відео в повній мірі. Нова AMOLED E4 матриця з покращеним розташуванням пікселів, більш високою яскравістю та кращою якістю зображення робить картинку на екрані набагато природнішою. Крім того, екран отримавповну підтримку HDR10+, що разом із технологією компенсації частоти кадрів MEMC робить перегляд будь-якого контенту набагато приємнішим.
 
Завжди природні відтінки
Спеціальний датчик точно визначає колірну температуру навколишнього світла. Тому незалежно від того, чи знаходитесь ви в кафе з теплим освітленням або в офісі з прохолодним світлом, дисплей автоматично налаштовується на оптимальний колір, забезпечуючи вашим очам максимально комфортні відчуття.
 
Чарівний звук
Насолоджуйтесь чітким, об'ємним звучанням, яке забезпечує подвійні динаміки Mi 11i. Вони сертифіковані Hi-Res Audio та Hi-Res Audio Wireless, що свідчить про їхню відповідність найвищим стандартамвідтворення аудіо. А тому легко допоможуть вам повністю поринути у мультимедійні розваги, як і підтримка технології Dolby Atmos®, яку отримав цей смартфон.
 
Найпросунутіший чіпсет для Android-смартфонів
Новий Mi 11i подарує вам найкращий користувальницький та ігровий досвід. Встановлений у ньому процесор Snapdragon 888, перший серед чіпів Qualcomm на основі 5-нм технології, відрізняється на 25% покращеною продуктивністю, на 35% прискореним рендерингом і виросла на 70% обчислювальною потужністю ІІ. Зберігши при цьому свою енергоефективність. Чи це перегляд стрічки в соцмережах, ігри або інтернет-серфінг, він дозволить вам вирватися вперед і насолодитися швидкістю новогопокоління.
 
Активна робота з ранку до вечора
Незалежно від того, працюєте ви або граєте акумулятор ємністю 4520 мАч дозволить не переживати про час, що залишився. Його заряду вистачить на весь день, а підтримка швидкого заряджання потужністю 33 Вт допоможе поповнити запаси енергії в найкоротші терміни, щоб не пропустити нічого важливого.
 
Естетика та практичність
Mi 11i вийшов не тільки потужним, але також легким та компактним. Завдяки товщині всього 7,8 мм, його зручно тримати в руці. Плоский екран зменшує випадкові дотики, а міцне скло Corning Gorilla Glass 5 надійно захищає його. Максимально компактний виріз для фронтальної камери (2,76 мм) не відволікаєчас ігор або перегляду відео. А стійкий до відбитків пальців матеріал задньої панелі та три елегантні кольори роблять образ завершеним. Тому його дизайн відповідає всім сучасним тенденціям.
 
Розблокування одним дотиком
Інтегрований в кнопку включення датчик відбитків пальців ніяк не порушує загальну гармонію образу, і при цьому забезпечує легке розблокування смартфона. А подвійне натискання цієї кнопки дасть вам миттєвий доступ до загальних функцій. Це швидко та зручно.

Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 11.0
Показувати 6.67"
ЦП Процесор: Qualcomm Snapdragon 888
Кількість ядер: 8
Частота процесу: 1 x 2.84 ГГц + 3 x 2.42 ГГц + 4 x 1.80 ГГц
Графічний процесор: Adreno 660
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2 SIM
Бездротові технології Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Технологія GPS A-GPS, GPS
Супутникова система Beidou, Galileo, GPS, QZSS, ГЛОНАСС
Bluetooth 5.2
NFC
Інфрачервоний порт
Функції пам'яті Внутрішня пам'ять: 256 ГБ
Оперативна пам'ять: 8 ГБ
Камера Основна камера, Мп: 108,0 Мп + 8,0 Мп + 5,0 Мп
Діафрагма основної камери: f/1,75 + f/2,2 + f/2,4
Фронтальна камера Мп: 20.0
Кількість модулів основної камери: 3
Автофокусування
Вбудований спалах
Макс. Резолюція відео 8К UHD (7680x4320)
Доступ в Інтернет 2G, 3G, 4G (LTE), 5G
Розваги та мультимедіа Навігаційні можливості: GPS, A-GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo, QZSS
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C
Тип акумулятора Місткість акумулятора: 4520 мАг
Тип акумулятора: Li-Pol
Швидка зарядка: 33 Вт
Стандарти Стандарт захисту: IP53
Захист корпусу: Вологозахист, Пилозахищений
Обладнання Смартфон
Зарядний кабель
Зарядний пристрій
Керівництво
Гарантійний талон
Особливості Технології: Акселерометр, Барометр, Гіроскоп, Датчик освітлення, Датчик наближення, Компас, Сканер обличчя, Сканер відбитка пальців
Вага 196 г
Забарвлення Білий
Розміри 163.7 x 76.4 x 7.8 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi 11i 8/256GB Frosty White

Код товару: 205421
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315991
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315992
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →