Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

Код товару: 245113
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray. Модель має привабливий дизайн, потужний чіпсет, широкий набір функцій. З таким пристроєм можна не тільки вирішувати робочі завдання, а й весело проводити дозвілля.

Ціна: 12685 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray
 
Модель має привабливий дизайн, потужний чіпсет, широкий набір функцій. З таким пристроєм можна не тільки вирішувати робочі завдання, а й весело проводити дозвілля.
 
Ідеальна картинка
Оцініть яскраві, насичені кольори та високу детальність дисплея Mi 10T Lite. Маючи роздільну здатність FHD+ (2400 x 1080) і колірне охоплення NTSC 84%, він забезпечує відмінну картинку і захоплюючий візуальний досвід у всьому: від перегляду відео до ігор. А загартоване скло Corning Gorilla Glass 5 чудово захищає дисплей та задню панель телефону при повсякденному використанні.
 
Ефективна робота
Потужний процесор Qualcomm Snapdragon 750G відрізняється значно кращою.продуктивністю CPU, GPU та AI в порівнянні з попереднім поколінням. Завдяки йому, а також великому запасу оперативної пам'яті Xiaomi Mi 10T Lite швидкий у роботі та продуктивний у розвагах.
 
Чудовий дисплей із частотою оновлення 120 Гц
Насолоджуйтесь плавною роботою та найкращими візуальними ефектами, які забезпечує 120-герцевий екран Mi 10T Lite. Частота оновлення в 120 кадрів за секунду знижує затримки, зменшує мерехтіння, робить прокручування більш плавною, а реакцію на кожен дотик до швидкого і точного дисплея. Що виводить будь-які візуальні розваги на новий рівень.
 
Мна оптимізація AdaptiveSync
Технологія AdaptiveSync автоматично підбирає для кожногододатки найбільш відповідну частоту оновлення - від 30 Гц до 120 Гц - щоб забезпечити максимальну плавність роботи та оптимізувати енергоспоживання.
 
Видатна камера
Знімайте яскраві та чіткі фото з великою кількістю деталей завдяки основній камері з роздільною здатністю 64 Мп. Разом з додатковими об'єктивами, серед яких надширококутний модуль з кутом огляду 120°, датчик глибини для створення ефекту Боке та макро-об'єктив з мінімальною фокусною відстанню 4 см, камера Mi 10T Lite здатна багато на що. Вам залишається лише вчасно дістати телефон та спустити затвор.
 
Відображаючи вашу красу
Фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп, підтримкоюрозумного режиму AI Beautify та панорамних селфі дозволить вам проявити себе з кращого боку. Наголосіть на своїй природній красі.
 
Динамічні та унікальні
Серійна зйомка з частотою до 600 кадрів за хвилину відкриває нові можливості для створення ефектних відео. Встановлюйте часовий інтервал і частоту знімків, щоб легко створювати динамічні таймлапс-ролики.
 
Режими довгої витримки
З Xiaomi Mi 10T Lite навіть новачки зможуть легко робити визначні фотографії. Спеціальні режими зйомки на довгій витримці допоможуть зняти все - від захоплюючих кадрів нічного неба до оригінальних знімків із різними ефектами. Перетворюючи ваші фотографії на даниймистецтво.
 
Потужна батарея та швидка зарядка 33 Вт
Акумулятор підвищеної ємності 4820 мАг дозволяє смартфону працювати без підзарядки цілий день. А функція швидкого заряджання виручить, якщо на рахунку кожна хвилина. Завдяки використанню методу паралельної зарядки MMT та фірмової технології Mi Fast Charge потужністю 33 Вт, батарея смартфона може повністю зарядитися лише за 59 хвилин.
 
Потужний у всіх аспектах
Зробіть кожен свій день трохи комфортнішим з Mi 10T Lite. Вбудований модуль NFC дозволяє користуватися всіма перевагами безконтактних платежів. Бічний сканер відбитків пальців забезпечує зручне та швидке розблокування, а подвійні стереодинаміки -захоплюючий звук. І це далеко не всі можливості смартфона.

Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

Тип пристрою Смартфон
Операційна система Android 10.0
Показувати 6.67"
ЦП Процесор: Qualcomm Snapdragon 750G
Кількість ядер: 8
Частота процесора: 2.2 ГГц
Графічний процесор: Adreno 619
Матеріал корпусу Пластик
Кількість SIM -карт 2 SIM
Бездротові технології Wi-Fi
Технологія GPS A-GPS, GPS
Супутникова система Beidou, Galileo, GPS, ГЛОНАСС
Bluetooth 5.1
NFC
Інфрачервоний порт
FM-тюнер
Функції пам'яті Внутрішня пам'ять: 64 Гб
Оперативна пам'ять: 6 Гб
Слот для картки пам'яті
Підтримка карток пам'яті: microSD до 512 Гб
Камера Камера: 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Діафрагма: f/1.89 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Фокусування: автоматичне
Спалах основної камери
Фронтальна камера: 16 Мп, f/2.45
Макс. Резолюція відео 4К UHD (3840x2160)
Доступ в Інтернет 2G, 3G, 4G (LTE), 5G
Інтерфейси та з'єднання USB Type-C, Аудіо 3,5
Тип акумулятора Місткість акумулятора: 4820 мАг
Тип акумулятора: Li-Pol
Функція швидкого заряджання
Швидка зарядка: 33 Вт
Організатор Є
Обладнання Смартфон
Адаптер живлення 33В
Кабель USB Type-C
Чохол
Захисна плівка
Посібник користувача
Гарантійний талон
Особливості Технології: Датчик наближення, Сканер відбитка пальців, Гіроскоп, Акселерометр
Вага 214 г
Забарвлення Сірий
Розміри 165.3 x 76.8 x 9 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Mi 10T Lite 6/64GB Gray

Код товару: 368113
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303683
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306781
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →