Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

Код товару: 337546
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

Робот-пилосос оснащений інтелектуальним цифровим двигуном Nidec зі швидкістю до 17 000 об/хв, що забезпечує йому високу продуктивність та велику потужність всмоктування – 2700 Па. Цього достатньо для ефективного збирання всіх видів пилу, волосся, вовни та іншого сміття. У тому числі і тих, що скупчилися в щілинах.

Ціна: 12470 грн
шт

Опис товару Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

 Три рівнів інтенсивності миття підлог

Розумний резервуар для води на 250 мл з електричним керуванням дає можливість регулювати подачу рідини при необхідності. Так, наприклад, на найнижчому рівні витрати води він дозволяє провести вологе прибирання на площі до 150 квадратних метрів.
 
Автоматична підзарядка
Якщо під час прибирання роботу R1D не вистачає енергії для очищення площі, що залишилася, він автоматично відправляється на підзарядку, а потім повертається і продовжує прибирання з того місця, де перервався.
 
Покращена навігація
Двоядерний процесор Quanzhi MR1 12 з його потужними обчислювальними можливостями може швидко обробляти інформацію здатчиків і складати карти за мілісекунди. І допомагає пилососу прокладати більш оптимальні маршрути для збирання.
 
Високоточний радар LDS
Високоточний радарний лазерний датчик LDS20 дозволяє роботу краще орієнтуватися у просторі та забезпечує всеспрямоване виявлення перешкод. Тому він може уникати зіткнення з предметами меблів та своєчасно регулювати напрямок руху.
 
Пам'ять для кількох карт
Lydsto R1D може запам'ятовувати та зберігати кілька карт одночасно – для кількох поверхів або різних зон у квартирі, які не пов'язані один з одним. Тобто вам не потрібно турбуватися про те, що робот зітре карту першого поверху,коли ви відправите його прибирати на другий. Завдяки цьому він відмінно підходить для будинків з кількома поверхами або квартир зі складним плануванням.
 
Інтелектуальне розпізнавання килимів
Робот вміє автоматично визначати тип поверхні. Тому, коли він заїжджає з твердої підлоги на килим, він відразу відключає функцію вологого прибирання і збільшує потужність всмоктування.
 
Повний контроль очищення
Встановлюйте графік прибирання, вибирайте режим потужності всмоктування та інші налаштування прямо на своєму телефоні. Додаток Lydsto дозволить вам повністю керувати роботом-прибирачем. Крім іншого, воно дозволяє налаштовувати параметри прибирання для кожної кімнати окремо,залежно від матеріалу статі та інших факторів.

Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

Тип прибирання
для сухой и влажной уборки
Об'єм пилососного очищувача 0.3 л
Рівень шуму 70 дБ
додаткова інформація Автоматическая подзарядка, Адаптация под тип поверхности, Виртуальная стена, Возврат к уборке после подзарядки, Обнаружение препятствий, Построение карты передвижения, Программирование уборок, С лидаром (ларезная навигация), Система фильтрации HEPA, Таймер, Удаленное управление

Потребляемая мощность, Вт 50
Площадь уборки, кв.м 250
Время работы от аккумулятора, мин 200
Время зарядки аккумулятора, ч 6
Емкость аккумулятора, мАч 5200
Вага
3.5 кг
Забарвлення Белый
Розміри Высота, мм 98
Ширина, мм 350
Длина, мм 350

* Технічні характеристики Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Робот пилосос Xiaomi Lydsto R1D White

Код товару: 271405
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104507
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGS7RCL 12986 грн
Код товару: 105580
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGL 72232 13115 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →