Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black

Код товару: 219515
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрофони Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black

Любите спілкуватися, співати чи можливо вам потрібно завжди підтримувати зв'язок з клієнтами? Тоді представляємо сучасний мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black. Цей мікрофон поєднує стильний дизайн і, звичайно ж, останні розробки науки. Розробникам вдалося досягти неймовірної чіткості та високої якості під час запису звукових ефектів, тому ваші пісні будуть звучати як ніколи красиво, а розмова буде чистою та бездоганною. Мікрофон відмінно підходить для планшетів, ноутбуків, телефонів, а також для вокалу та співу.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black

 Забудьте про проводи Живиться пристрій від вбудованого акумулятора, тому не потребує зайвих проводів. Тепер ви зможете використовувати мікрофон у будь-якому місці та у будь-який час. Вбудована літій-іонна батарея 1800 мАч забезпечить безперервну роботу протягом 5 годин, чого цілком достатньо для будь-яких цілей. Підключення здійснюється без проводів, що дуже зручно. Але, незважаючи на це, на його корпусі є роз'єм Mini-Jack і Micro USB. Підійде для будь-яких цілей З функціоналу варто відзначити регулювання чутливості, завдяки якому ви зможете налаштувати роботу мікрофона під конкретну мету. Наприклад, висока чутливість відмінно сприймає навіть непомітні звуки, в той час як низька - не реагує на шум і сторонні звуки.

Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрофони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрофони и купити Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black

Призначення Для ПК / Ноутбука, Для телефону / планшета, Для вокалу / Караоке
Вихідна вилка Mini-Jack (3.5 мм), Micro USB
Метод з'єднання Провідне
Фокус Односпрямований
Додатково Час автономної роботи: 5 год
Вбудована літій-іонна батарея 1800 мАг
Харчування 5V/1A

* Технічні характеристики Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрофон Xiaomi Just Sing G1 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Just Sing G1 Black

Код товару: 315621
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 231506
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315735
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →