Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

Код товару: 216368
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Засоби захисту від комах та садових шкідників Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

Захист від комах грає велику роль улітку. Засипати під безперервне дзижчання мух і комарів безперечно не найприємніше.

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

  Крім фумігаторів, браслетів та інших підручних засобів від комарів та мух виробники випускають нові, вдосконалені пристрої. Електрична мухобойка Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat – один з останніх винаходів Xiaomi спільно з Jordan Judy. Особливості та характеристики електричної мухобойки Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat: Зручна підставка для пристрою. Завдяки підставці мухобойку можна розташувати на будь-якій рівній поверхні. Також наявність підставки дозволяє найбільш зручно розташувати пристрій для того, щоб зробити заряджання. Автономна робота. Потужність акумулятора, який за потреби можна заряджати у будь-який час, становить 1200 mAh. Для повного заряду необхідно всьогодві години. Максимально зарядивши пристрій, ви зможете користуватися ним від 7 до 10 днів. Якісні матеріали. Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat виготовлена ​​із безпечного ABS пластику. Саме тому гаджет дуже приємний на дотик, стійкий до падінь та ударів. Дизайн. Мінімалістичний, стильний дизайн. Пристрій впишеться у будь-який інтер'єр. Товщина сітки лише 1,5 см, а вага мухоловки становить 284 грами. Здоровий сон тепер не є проблемою! Принцип роботи. Мухобійка влаштована з позитивно зарядженої дрібної сітки і негативно зарядженого центру приладу з обох боків оточеного крупноячеістими гратами. Комаха потрапляє в отвір тим самим провокує електричний розряд і виявляється впастці. Як їй скористатися? Для початку роботи вам знадобиться натиснути на довгасту кнопку. Після цього мухобійка готова до використання.

Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Засоби захисту від комах та садових шкідників купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Засоби захисту від комах та садових шкідників и купити Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

Тип Мухобійка електрична
живлення USB-Type C;Акумулятор;Від Мережі
Особливості Захист від кровососних комах; Захист від мошок; Захист від мух

* Технічні характеристики Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Засіб захисту Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Jordan Judy Electric Mosquito Bat (VC037)

Код товару: 167992
На замовлення, 1-3 дні
HILTON HKI-160 1677 грн
Код товару: 253330
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 253334
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →