Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Haylou GT1XR

Код товару: 217261
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Haylou GT1XR

Xiaomi Haylou GT1 XR TWS – це бездротові Bluetooth навушники.
Haylou GT1 XR вже має чіп Qualcomm з підтримкою aptX та дуже низькою затримкою, що робить його ідеальним для фільмів та ігор. Звичайно, кейс використовується не тільки для зберігання, а й для зарядки (без проводів, оскільки в кейсі є власний акумулятор).

Ціна: 1548 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Haylou GT1XR

Як виглядає гарнітура TWS? TWS походить від слів True Wireless Stereo, що означають гарнітуру, яка буквально не має дротів (і стерео). Така справа з Apple AirPods, але, на щастя, будь-хто, хто хоче бездротову гарнітуру, не повинен платити 500 доларів.

Це прості, але водночас технологічно складні навушники, у тому числі зарядний пристрій. Навушники важать всього 3.9 р. IPX5 Водонепроникний, тому дощ і піт не завдають їм шкоди.

Завдяки aptX та AAC, GT1 XR забезпечують приголомшливий звук з деталями, які ви ніколи не помічали раніше. Завдяки 7.2 — міліметровій вовняній біомембрані, привід дає кожному автентичний звук.

Крім того, у цьому вже використовується аудіочип Qualcomm QCC3020, який такожзабезпечує передачу голосу aptX. Завдяки чіпу Qualcomm та Bluetooth 5.0, він дозволяє без затримок у звуку грати в ігри та ідеально підходить для перегляду фільмів.

З'єднується з будь-яким пристроєм, таким як телефон, звичайним способом через Bluetooth. Після початкового зв'язування це відбувається автоматично, так що вам не потрібно нічого робити, навушники підключаться автоматично. Це дуже добре, якщо вам потрібно часто діставати і вкладати навушники назад в кейс, тому що вам не потрібно щоразу вручну підключати їх до пристрою, ви просто дістаєте їх із кейса-зарядки та користуєтеся. Може використовуватися в парах або лише один.

На щастя, у нових навушниках Haylou GT1 XR є сенсорна кнопка, яканабагато зручніше у використанні, ніж традиційна кнопка. Кнопка може використовуватися для керування всім: музикою, відповіддю на виклик тощо.

Завдяки легкій вазі всього 3.9 грама телефон може приймати та відхиляти дзвінки або керувати відтворенням музики завдяки сенсорним кнопкам.

Навушники Xiaomi Haylou GT1XR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Haylou GT1XR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Haylou GT1XR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Haylou GT1XR

Тип навушники для телефону
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Haylou GT1XR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Haylou GT1XR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Haylou GT1XR

Код товару: 145073
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229508
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →