Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

Код товару: 306928
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посипки Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

Зручний кейс та додаткові інструменти всередині
Набір йде в компактному боксі із пластику, який забезпечує зручне переміщення викруток. У кейсі знаходяться 21 вид біт, адаптер, комір з тріскачкою, подовжувач і 9 торцевих головок. Усі необхідні інструменти завжди будуть під рукою.

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

 Універсальна викрутка 24 в 1 від DUKA RS1 - це універсальна викрутка з набором біт. Комплект виготовлений із високоякісної сталі. Викрутка DUKA RS1 підійде під будь-які ваші роботи вдома або на роботі.

 
  Усередині картонної упаковки розташований пластиковий бокс із логотипом у центральній частині. Розміри боксу - 16 х 9,25 х 3,6 см, вага - 330гр. Усередині на пластиковій підкладці знаходиться тріскачка з подовжувачем, а також весь набір оснастки. Ручка викрутки розбірна, що дозволяє швидко перемикатися між різними випадками.
 
  Бітотримач оснащений храповим механізмом з 58 зубцями, завдяки якому викрутку можна використовувати за типом гайкового ключа: обертає в одному напрямку і не дозволяє обертатися в іншому. Окрім оригінальної конструкції, інженери створили набір ще й надзвичайно практичним. Цей набір підійде для десятків різних завдань: підтягнути петлі на двері, підкрутити розхитався в

Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посипки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посипки и купити Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

Тип Набір викруток
Зі змінними насадками
Матеріал Алюміній
додаткова інформація Комплект поставки
Розбірна викрутка; 24 біти; Бокс для зберігання

* Технічні характеристики Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Duka AtuMan RS2 (33 в 1)

Код товару: 305074
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 305075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365299
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →