Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

Код товару: 163022
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

Давно мріяли про фен, який не псує, а навпаки – покращує якість волосся? Вам шкода обрізати кінчики, що січуться, але сучасне швидкісне життя зобов'язує сушити волосся феном, щоб скрізь і завжди встигати? Всього чотири слова - фен Xiaomi Dreame Intelligent, і ваша проблема повністю

Ціна: 5461 грн
шт

Опис товару Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

 Високошвидкісний фен Dreame – це не тільки пристрій для сушіння волосся, а й професійний інструмент для укладання та стайлінгу. Сучасні технології дозволяють сушити волосся, не завдаючи їм шкоди. Дизайн високошвидкісного вітряного каналу, робить волосся сухим кілька разів швидше.

 
Потужний двигун 1400 Вт
Фен оснащений високошвидкісним безщітковим двигуном зі швидкістю обертання 110 000 об/хв. Сильний повітряний потік може швидко відвести поверхневе тепло та вологу волосся, не пошкодивши зачіску. Знімна сітка фільтра для підтримки чистоти та безперешкодного притоку повітря. Так як лопаті вентилятора розвивають швидкість обертання 110 000 об/хв, це дозволяє висушитикоротке волосся за 1-3 хвилини, довге за 5 хвилин, кучеряве - за 10. Має 3 режими температури і 2 швидкості. Двигун поміщений у ручку, що дозволило перерозподілити вагу та змінити форму фена.
 
Догляд та укладання
Фен випускає десятки тисяч концентрованих негативних іонів, щоб нейтралізувати статичну електрику що робить волосся м'яким і більш еластичним, що в свою чергу полегшує їх розчісування.
 
Легкий корпус
Сопло фена виготовлено з двошарового термостійкого матеріалу, який магнітно з'єднаний з головним двигуном, і напрям вітру можна регулювати обертанням. Двигун та інші компоненти розташовані в рукоятці фена,таким чином він має збалансований центр тяжіння. Насадка кріпиться на корпус за допомогою магнітів розташованих у корпусі, за рахунок чого можуть обертатися на 360 градусів.
 
Контроль нагріву
Подвійний захист від перегріву є набором датчиків температури, які відключають живлення при порушенні безпечного рівня, що запобігає надмірному нагріванню волосся.

Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

Тип Звичайний
Потужність 1400 Вт
Робота від акумулятора Ні
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря Є
Іонізація Є
Дісплей Ні
Захист від перегріву Є
Колір Сірий

* Технічні характеристики Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Dreame Hair Dryer Grey (AHD5-WV0) (NUN4102RT)

Код товару: 273197
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta CV9240F0 6278 грн
Код товару: 348462
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213522
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta CV9820F0 9503 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →