Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

Код товару: 217607
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

Чистота одним натисканням кнопки
Deerma VC25 - надпотужний девайс, який забезпечить ідеальну чистоту у вашому будинку. Подвійний двигун і модульна конструкція для різних насадок гарантують глибоке та якісне прибирання будь-якої поверхні. І все це без дротів!

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

Ручний пилосос Deerma VC25 має зручну бездротову конструкцію, яка допомагає користувачам легко маніпулювати пристроєм. Рукоятка між двигуном і акумулятором сконструйована під кутом 60°, що допоможе знизити тиск на руку користувача при тривалому використанні пилососа. Крім того, пилосос для підлоги може повертатися на 90° по вертикалі і на 180° по горизонталі, тому він легко «прослизне» в будь-який кут кімнати.

Пилозбірник ємністю 0.7 л легко знімається та очищається після кожного використання. Пилосос Deerma VC25 має знімну конструкцію, тому користувачі можуть легко замінити всмоктувальні головки для чищення підлоги, салону автомобіля, м'яких меблів, атакож стель та штор.

Двигун пилососу VC25 модернізовано до подвійного двигуна, а потужність всмоктування збільшена до 66% і може досягати 10 кПа. З пилососом VC25 очищення сміття, такого як волосся, шерсть домашніх тварин, горіхової шкаралупи, крихт печива, стане дуже простим. Крім того, завдяки щітці для підлоги з вбудованим електродвигуном, який може обертатися 2500 разів на хвилину, ви зможете видалити сміття з кожного куточка кімнати. Два додаткові рівні всмоктування з різною продуктивністю відповідають усім потребам користувача. Зокрема, кнопка управління, розташована зверху, дозволяє регулювати рівень всмоктування.

Пилосос Deerma VC25 оснащений акумуляторомємністю 2200 мАч і включає інтелектуальну систему управління батареями, яка допомагає контролювати роботу пилососа в режимі реального часу, підтримуючи найменший рівень споживання батареї. При одному зарядженні пристрій може працювати від акумулятора протягом 35 хвилин, чого достатньо для очищення квартири площею до 120 м².

Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

Тип прибирання Суха
Система фільтрації НЕРА
Тип вакуумного очищувача Контейнер
Об'єм пилососного очищувача 0.7 л
споживана потужність Акумулятор
Регулятор потужності На рукоядці
Всмоктувальна труба -
Турбо Є
Додаткові форсунки включені Щілинна 2-в-1
Насадка для пилу
додаткова інформація Час роботи на одному заряді
35 хв
Наявність знімного пилососу
Зі знімним пилососом
Час повної зарядки
3:00
Вага 2.5 кг
Забарвлення білий
Розміри 114.5 x 28.4 x 23.5 см

* Технічні характеристики Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Deerma VC25 Cordless Vacuum Cleaner (DEM-VC25) White

Код товару: 11160
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RVC16-E 3397 грн
Код товару: 212801
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-892 3397 грн
Код товару: 238320
На замовлення, 1-3 дні
VOX SL159R 3440 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →