Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

Код товару: 199745
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

Постійна подача пари 15 г/хв.

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

 Xiaomi Deerma HS200 Праска та відпарювач в одному: швидке нагрівання, потужний викид пари, компактний корпус, збірна конструкція, зручний чохол та керамічне покриття. Відкрийте собі турботу про речі по-новому! Два пристрої в одному Позбавте себе від купи техніки будинку, яку нікуди поставити: Delmar Multifunctional Steam замінить вам два пристрої для догляду за одягом - праска та відпарювач. Розбірна конструкція зроблена максимально компактною, займає мало місця і відмінно виконує функції обох пристроїв. Площа прасування більша на 150% Привести в ідеальний вигляд можна будь-яку річ. Без проблем розгладжуйте теплі зимові речі, і навіть широке пальто буде виглядати відмінно за дві секунди! Легкий корпус Відпарювач важитьвсього 740 грам - він не навантажує руку і дозволяє використовувати його тривалий час без напруги. За розмірами пристрій дуже компактний: покладіть його в сумку і візьміть із собою будь-яку поїздку! Спеціальний чохол для зберігання Усю конструкцію у зборі можна зберігати у фірмовому кейсі з комплекту. Повний порядок та максимум комфорту. Швидкий нагрів Швидко зібратися вранці на роботу — не проблема. Delmar Multifunctional Steam швидко нагрівається та за короткий проміжок часу допомагає набути чудового вигляду. Одиночний паровий канал можна переключити на подвійний - заощаджуйте ще більше часу! Високий тиск пари Пар видається потужним викидом, який здатний миттєво згасити десять свічок, що горять!Незважаючи на невеликі габарити, відпарювач видає пару тиском 0,5 бар. Потужний паровий потік проникає в тканину і миттєво розгладжує її. Температура 180 градусів Нагрів до 180 градусів допоможе пом'якшити тканину зсередини - кожне волокно буде ретельно оброблене, і будь-яка річ швидко та дбайливо буде в ідеальному вигляді. Поверхня праски виконана з алюмінієвого сплаву, яке захищене керамічним покриттям. Кераміка має стійкість до високих температур, бережніше ставиться до делікатних видів тканин і захищає їх від пошкоджень.

Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

Тип Відпарювач
Потужність 1000
Бак для води Ні
Горизонтальне відпарювання Ні
Вага 0,95
Додаткова інформація Пара, що виходить із пристрою Deerma, досягає температури, що перевищує 180 градусів за Цельсієм. Виробник гарантує, що така висока температура дозволяє вбивати до 99.9% бактерій. Відпарювач обладнаний інтелектуальним датчиком температури NTC, який вимірює температуру в режимі реального часу, щоб уникнути перегріву, подвійним захистом з використанням запобіжників, коли температура перевищує безпечний діапазон і захистом від нестачі води.

* Технічні характеристики Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi Deerma Garment Steamer 2in1 (DEM-HS200) White

Код товару: 289853
На замовлення, 1-3 дні
Grunhelm GHS1509 2365 грн
Код товару: 184432
На замовлення, 1-3 дні
Tefal DT 3030E0 2537 грн
Код товару: 123343
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →