Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

Код товару: 298660
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеореєстратор Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

Сучасний відеореєстратор DDPai MINI відрізняється широкими функціональними можливостями та бездоганною якістю запису. Надчутлива матриця Sony Exmor із шетсишарової скляною лінзою подарують високоякісний запис у будь-який час доби. Крім цього технологія цифрової стабілізації подбає, щоб об'єкти, що рухаються, були максимально чіткими.
Вбудований датчик. Тепер будь-які різкі маневри автомобіля та зіткнення автоматично записуватимуться в окрему папку, яка не піддається циклічному перезапису. Все завдяки вбудованому трьох осьовому датчику, що моментально фіксує небезпечні ситуації. Таким чином, ви ніколи не втратите важливий запис і завжди зможете його швидко знайти. До того ж, чутливість датчика можна легко відрегулювати під певний стиль їзди.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

 Сучасний відеореєстратор DDPai MINI відрізняється широкими функціональними можливостями та бездоганною якістю запису. Надчутлива матриця Sony Exmor із шетсишарової скляною лінзою подарують високоякісний запис у будь-який час доби. Крім цього технологія цифрової стабілізації подбає, щоб об'єкти, що рухаються, були максимально чіткими. Вбудований датчик. Тепер будь-які різкі маневри автомобіля та зіткнення автоматично записуватимуться в окрему папку, яка не піддається циклічному перезапису. Все завдяки вбудованому трьох осьовому датчику, що моментально фіксує небезпечні ситуації. Таким чином, ви ніколи не втратите важливий запис і завжди зможете його швидко знайти. До того ж, чутливість датчика можна легко відрегулювати під певний стиль їзди.

Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеореєстратор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеореєстратор и купити Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

Кількість камер 1
Максимальна роздільна здатність відео 1920x1080
Активація запису при подачі живлення/по руху
Запис звуку Є
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеореєстратор Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi DDPai Mini Dash Cam Global UA

Код товару: 245114
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315251
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →