Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Xiaomi Buds 3 White

Код товару: 346880
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Xiaomi Buds 3 White

Xiaomi Buds 3 – це зручні бездротові навушники з активним шумопоглинанням, які виводять прослуховування музики за рамки звичного.

Ціна: 3870 грн
шт

Опис товару Навушники Xiaomi Buds 3 White

 Огляд Навушники Xiaomi Buds 3 White (BHR5526GL)

Відчуй ритм, забудь про шум
Xiaomi Buds 3 – це зручні бездротові навушники з активним шумопоглинанням, які виводять прослуховування музики за рамки звичного. Вони не лише пропонують флагманські функції, а й чудові з погляду ергономіки та якості звуку. Щільна посадка і кілька рівнів шумоподавлення, що настроюються, а також режим прозорості, дозволяють чути саме те, що ти хочеш. А неймовірно тривалий час автономної роботи, інтелектуальне з'єднання з двома пристроями одночасно і просте сенсорне управління забезпечують оптимальний досвід користувача. Звільнися від проводів та насолоджуйся класним звукомна ходу з Xiaomi Buds 3.
 
Гібридне шумозаглушення флагманського рівня
Слухай свою улюблену музику без зайвого шуму та відволікаючих факторів. Навушники Buds 3 мають функцію широкосмугового активного шумоподавлення, яка використовує потрійні мікрофони на кожному вкладиші, щоб забезпечити зниження зовнішніх шумів до 40 дБ. Це дозволяє аксесуару прибирати до 99% фонових звуків. Тому і на жвавій вулиці, і в поїзді метро ти зможеш залишатися у власному світі без жодних перешкод.
 
Три режими шумоподавлення
Збалансований, легкий чи глибокий? Вибирай потрібний тобі режим шумозаглушення залежно від рівня навколишнього шуму, щоб зробити процеспрослуховування більш комфортним. Без надмірного тиску на вуха.
 
Більш чіткі виклики
Мікрофони зворотного та прямого зв'язку, а також розмовний мікрофон працюють разом, щоб точно придушувати навколишні шуми та зберігати чіткість голосу за допомогою особливого алгоритму фільтрації звуків. Це дозволяє вести розмови в навушниках навіть у галасливій обстановці. Завдяки режиму прозорості можна слухати музику та паралельно з цим контролювати навколишні звуки. Тому для невимушеної розмови з другом тобі не доведеться знімати свої навушники.

Навушники Xiaomi Buds 3 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Xiaomi Buds 3 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Xiaomi Buds 3 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Xiaomi Buds 3 White

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання Bluetooth
Версія Bluetooth Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції Закрытые
Тип кріплення без креплений
Дизайн випромінювача динамический
Додатково Влагозащита, TWS наушники
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники Xiaomi Buds 3 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Xiaomi Buds 3 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Навушники Xiaomi Buds 3 White

Код товару: 325883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237998
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328240
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →