Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

Код товару: 304861
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеореєстратор Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

Це FullHD-реєстратор, виконаний у вигляді дзеркала заднього огляду, що надійно фіксується на штатному за допомогою спеціальних фіксаторів. У комплекті постачається додаткова камера, яку можна використовувати для запису в задній півсфері з роздільною здатністю до 1920x1080 пікселів. Вбудований монітор виконаний на IPS-матриці, має великі кути огляду та у вимкненому стані зовсім непомітний. Вбудований адаптер Wi-Fi дозволяє керувати реєстратором за допомогою смартфона або планшета, а також синхронізувати відзнятий контент. Для цього служить фірмова програма, що підтримує Android та iOS. Реєстратор оснащений датчиками руху і удару, так що здатний включати запис при будь-якій події в зоні видимості, паркування або дорога. Такий реєстратор зручний тим, що не привертає уваги, забезпечує автоматичне включення та вимкнення, а також звільняє лобове скло від зайвого обладнання.

Ціна: 4816 грн
шт

Опис товару Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

 Це FullHD-реєстратор, виконаний у вигляді дзеркала заднього огляду, який надійно фіксується на штатному за допомогою спеціальних фіксаторів. У комплекті постачається додаткова камера, яку можна використовувати для запису в задній півсфері з роздільною здатністю до 1920x1080 пікселів. Вбудований монітор виконаний на IPS-матриці, має великі кути огляду та у вимкненому стані зовсім непомітний. Вбудований адаптер Wi-Fi дозволяє керувати реєстратором за допомогою смартфона або планшета, а також синхронізувати відзнятий контент. Для цього служить фірмова програма, що підтримує Android та iOS. Реєстратор оснащений датчиками руху і удару, так що здатний включати запис при будь-якій події в зоні видимості, паркування або дорога. Такий реєстратор зручний тим, що не привертає уваги, забезпечує автоматичне включення та вимкнення, а також звільняє лобове скло від зайвого обладнання

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеореєстратор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеореєстратор и купити Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

Кількість камер 2 камери
Максимальна роздільна здатність відео Формат відео H.265
1920 х 1080 (Full HD)
Запис звуку f/2.0
Забарвлення Чорний
Обладнання відеореєстратор дзеркало, камера, автомобільний зарядний пристрій, шнур USB, кріплення, інструкція

* Технічні характеристики Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi 70Mai Rearview Mirror Dash Cam Wide FHD Global (Midrive D07)

Код товару: 298663
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303091
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315305
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →