Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

Код товару: 289886
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеореєстратор Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

Відеореєстратор 70mai Dash Cam M300 забезпечує цілодобову охорону вашого автомобіля. Під час стоянки та протягом поїздки ви можете розраховувати на контроль ситуації навколо. З відеореєстратором 70mai експлуатація вашого авто стане більш комфортною та безпечною. Отримане зображення відрізняється чудовою чіткістю та деталізацією. Об'єктив реєстратора має охоплення 140 °, що дозволяє йому фіксувати всі дорожні смуги та ситуацію на узбіччі. Ваш автомобіль знаходиться під надійною охороною навіть під час стоянки. Відеореєстратор із режимом паркування контролює ситуацію біля авто, навіть якщо вас немає поряд. З 70mai Dash Cam M300 ви зможете залишати машину на стоянках, що не охороняються, і не переживати про її збереження. Вбудований G-сенсор фіксує струс або зіткнення, після чого камера починає запис в автоматичному режимі, щоб зафіксувати ситуацію, що виникла. Навіть при недостатньому освітленні, наприклад, вночі або в тунелі, камера 70mai Dash Cam M300 записує чітке і деталізоване відео завдяки застосуванню технології 3D- шумоподавлення та широкому динамічному діапазону WDR.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

 Відеореєстратор 70mai Dash Cam M300 забезпечує цілодобову охорону вашого автомобіля. Під час стоянки та протягом поїздки ви можете розраховувати на контроль ситуації навколо. З відеореєстратором 70mai експлуатація вашого авто стане більш комфортною та безпечною. Отримане зображення відрізняється чудовою чіткістю та деталізацією. Об'єктив реєстратора має охоплення 140 °, що дозволяє йому фіксувати всі дорожні смуги та ситуацію на узбіччі. Ваш автомобіль знаходиться під надійною охороною навіть під час стоянки. Відеореєстратор із режимом паркування контролює ситуацію біля авто, навіть якщо вас немає поряд. З 70mai Dash Cam M300 ви зможете залишати машину на стоянках, що не охороняються, і не переживати про її збереження. Вбудований G-сенсор фіксує струс або зіткнення, після чого камера починає запис в автоматичному режимі,

Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеореєстратор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеореєстратор и купити Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

Кількість камер 1
Максимальна роздільна здатність відео 2304x1296
Побудований -в GPS ні
Активація запису Автоматично та вручну
Запис звуку ні
Обладнання Відеореєстратор Зарядний кабель Інструкція Гарантійний талон

* Технічні характеристики Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеореєстратор Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi 70Mai Dash Cam M300 SHD Navy

Код товару: 315300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325730
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →