Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

Код товару: 286482
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеореєстратор Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

Це на сьогодні найдоступніша версія у подібному формфакторі бренду Xiaomi/70mai. Характерна риса – наявність поворотного об'єктива, завдяки чому можна регулювати вертикальний кут зйомки. Матриця Sony та швидкий процесор HiSilicon у поєднанні з добротною оптикою забезпечують високу якість зйомки з роздільною здатністю FullHD. Реєстратор оснащений 2-дюймовим монітором, але, швидше за все, вам більше сподобається керування через Wi-Fi за допомогою фірмової програми 70mai APP. У цьому випадку налаштування та синхронізація будуть максимально простими операціями. Корисним доповненням є функція 24-добового монітора паркування, який включить запис при спрацюванні датчика удару, наприклад, якщо ваш автомобіль хтось зачепив. Вбудований акумулятор забезпечить роботу за тимчасової відсутності зовнішнього живлення. Малі габарити дозволяють монтувати реєстратор із високим ступенем скритності, при цьому не погіршується огляд. Замість штатного кронштейна можна встановити просунутий з GPS-модулем, що додасть функціональності. Це чудова модель за свої гроші, в якій наголос зроблено на якості зйомки та ергономіки.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

 Це на сьогодні найдоступніша версія в подібному формфакторі бренду Xiaomi/70mai. Характерна риса – наявність поворотного об'єктива, завдяки чому можна регулювати вертикальний кут зйомки. Матриця Sony та швидкий процесор HiSilicon у поєднанні з добротною оптикою забезпечують високу якість зйомки з роздільною здатністю FullHD. Реєстратор оснащений 2-дюймовим монітором, але, швидше за все, вам більше сподобається керування через Wi-Fi за допомогою фірмової програми 70mai APP. У цьому випадку налаштування та синхронізація будуть максимально простими операціями. Корисним доповненням є функція 24-добового монітора паркування, який включить запис при спрацюванні датчика удару, наприклад, якщо ваш автомобільхтось зачепив. Вбудований акумулятор забезпечить роботу за тимчасової відсутності зовнішнього живлення. Малі габарити дозволяють монтувати реєстратор із високим ступенем скритності, при цьому не погіршується огляд. Замість штатного кронштейна можна встановити просунутий, з GPS-

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеореєстратор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеореєстратор и купити Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

Кількість камер 1
Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Побудований -в GPS Ні
Активація запису Автоматично та вручну
Запис звуку Є
Циклічний запис Є
Країна виробник Китай
Забарвлення Сірий
Обладнання Автомобільний відеореєстратор
Автомобільний зарядний пристрій
Micro-usb кабель
Гарантійний талон
Інструкція на англ.

* Технічні характеристики Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi 70mai Dash Cam Lite D08

Код товару: 315298
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →