Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

Код товару: 260746
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відеореєстратор Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

Ця модель з'явилася на ринку нещодавно і пропонує зйомку з роздільною здатністю 2560x1440. Вона виконана в компактному корпусі з 2-дюймовим монітором на задній стороні. Реєстратор кріпиться на лобове скло за допомогою спеціального кронштейна та двостороннього скотчу. За високу якість зйомки відповідає підтримка розширеного динамічного діапазону (WDR). Користувачі, напевно, оцінять управління через Wi-Fi за допомогою фірмової програми 70mai APP. У цьому випадку налаштування та синхронізація будуть максимально простими операціями. Корисним доповненням є функція 24-добового монітора для паркування, який включить запис при спрацюванні датчика удару, наприклад, якщо ваш автомобіль хтось зачепив. Можливе підключення додаткової камери заднього виду, яка йде у комплекті. Вбудований акумулятор забезпечить роботу за тимчасової відсутності зовнішнього живлення. Це сучасна модель з якісним записом та відмінним набором функцій, яка однозначно коштує своїх грошей.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

 Ця модель з'явилася на ринку нещодавно і пропонує зйомку з роздільною здатністю 2560x1440. Вона виконана в компактному корпусі з 2-дюймовим монітором на задній стороні. Реєстратор кріпиться на лобове скло за допомогою спеціального кронштейна та двостороннього скотчу. За високу якість зйомки відповідає підтримка розширеного динамічного діапазону (WDR). Користувачі, напевно, оцінять управління через Wi-Fi за допомогою фірмової програми 70mai APP. У цьому випадку налаштування та синхронізація будуть максимально простими операціями. Корисним доповненням є функція 24-добового монітора для паркування, який включить запис при спрацюванні датчика удару, наприклад, якщо ваш автомобіль хтось зачепив. можливопідключення додаткової камери заднього виду, що йде у комплекті. Вбудований акумулятор забезпечить роботу за тимчасової відсутності зовнішнього живлення. Це сучасна модель з якісним записом та відмінним набором функцій, яка однозначно коштує своїх грошей.

Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відеореєстратор купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відеореєстратор и купити Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

Кількість камер 2
Максимальна роздільна здатність відео (2560 x 1440)
Побудований -в GPS Ні
Активація запису Автоматично та вручну
Запис звуку Є
Циклічний запис Є
Країна виробник Китай
Забарвлення Сірий
Обладнання Відеореєстратор А400, задня камера RC09, зарядний пристрій прикурювач, інструкція

* Технічні характеристики Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відеореєстратор Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi 70mai Dash Cam A400+Rear Cam Set Grey Global

Код товару: 317630
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315306
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289524
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →