Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

Код товару: 148691
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Транспортувати Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

Кататися на дитячому велосипеді 700Kids TF1 – одне задоволення. Він може використовуватися як беговел (без педалей), а при необхідності можна приєднати педалі за лічені секунди. Унікальна новинка 2018 року, яка подарує чудовий настрій вашому малюку.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

 Щасливе дитинство

Подарувати дитині воістину щасливе дитинство стало набагато простіше, із триколісним байком 700Kids TF1, який уособлює міць та надійність! Дитина активно проводитиме свій час із радістю, оскільки конструктори розробили велосипед, який подбає не лише про комфорт, а й про безпеку дитини під час їзди. Дитячий біговел 700Kids TF1 розроблений для дітей віком від 1.5 до 3 років з максимальною вагою до 20 кг.

 

Унікальний дизайн
Футуристична конструкція дитячого байка, що нагадує транспорт майбутнього, гідно відзначена престижною нагородою за найкращий дизайн. Велосипед виглядає дуже стильно і напевно сподобається вашомудитині.

 

Адаптивна конструкція
Завдяки наявності спеціальних перемикачів (на кожному з яких є запобіжник), інтеграція педалей до триколісного велосипеда займе лише кілька секунд. Інтуїтивно зрозуміла трансформація – одна з переваг дитячого велосипеда 700Kids TF1, яка суттєво полегшить процес використання транспортного засобу. Щоб вашому малюку керувати транспортним засобом було максимально комфортно, виробник оснастив дитячий велосипед керованим кермом (можливо налаштовувати кут нахилу) та сидінням (регулюється по висоті).

 

Захист від травм
Складові частини та форма велосипеда сконструйована таким чином, щоб надійнозахистити маленьких непосид від отримання травм, а якість матеріалів, що застосовуються в конструкції, відповідають Міжнародним стандартам.

 

Дизайн продуманий до дрібниць
Незначна вага (5.3 кг) дозволяє переносити виріб в одній руці. Широкі колеса забезпечують стійкість велосипеда на різних поверхнях. Ручки оснащені м'яким поліуретановим матеріалом із заглушками по краях – сприяють більш надійному "зчепленню" рук малюка з кермом беговела. Крім того, велосипед оснащений спеціальним обмежувачем повороту керма. Продумана до дрібниць конструкція - наголошує на надійності транспортного засобу для маленьких непосид.

Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Транспортувати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Транспортувати и купити Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

Тип Велосипед дитячий
Розмір колеса 6"
Забарвлення Жовтий
Вага 5.3 кг

* Технічні характеристики Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Транспорт Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Xiaomi 700Kids TF1 Yellow

Код товару: 218121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206488
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309632
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →