Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор Worcraft RH09-26A

Код товару: 213680
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор Worcraft RH09-26A

Потужний двигун 820 Вт із силою удару 3 Дж дозволяє легко виконувати демонтажні та свердлильні роботи у різних матеріалах, бетон 26 мм, дерево 40 мм, сталь 13 мм.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Перфоратор Worcraft RH09-26A

3 режими роботи дозволяють використовувати перфоратор як дриль, так і як відбійний молоток для демонтажних робіт. Зручність і комфорт роботи Інструмент відмінно збалансований, зручно і впевнено лежить в руці. Ергономічна рукоятка легко встановлюється та закріплюється у будь-якому положенні для зручності роботи з будь-якими площинами та матеріалами. Низький рівень вібрацій. Пряме розташування електродвигуна дозволяє працювати у вузьких отворах. Простий у конструкції та використанні. Обмежувач глибини допомагає контролювати необхідний рівень буріння чи свердління. НАДІЙНІ, ДОВГОВЕЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Міцний корпус із якісного ABS пластику запобігає пошкодженню внутрішніхелементів під час удару. Надійний ударний механізм. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи. Підшипники із легованої сталі. Покращене термостійке мастило. ОБШИРНИЙ ДІАПАЗОН НАЛАШТУВАНЬ І РЕГУЛЮВАННЯ 3 режими роботи: Свердління, Удар, Буріння (свердління з ударом). Функція Реверсу полегшує вилучення інструменту з матеріалу, що обробляється, знижуючи ризик пошкоджень. Гнучкість у виборі кількості ударів 0-4800 уд/хв завдяки вбудованому в кнопку регулятору обертів до 0-1300 об/хв. Система кріплення змінного інструменту SDS-plus дозволяє провести швидку та легку зміну бури у разі його поломки або зміни завдання. Повністювиключає можливість провертання оснастки в патроні під час робочого процесу, забезпечує її вільний хід.

Перфоратор Worcraft RH09-26A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор Worcraft RH09-26A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор Worcraft RH09-26A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор Worcraft RH09-26A

Влада 820 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Буріння (свердління з ударом)
Довбання (удар без свердління)
Свердління (без удару)
Сила удару 3 Дж
додаткові характеристики Максимальний діаметр свердління у бетоні
26 мм
Максимальний діаметр свердління у сталі
13 мм
Максимальний діаметр свердління у деревині
40 мм
Обладнання перфоратор RH09-26А; бури 8, 10, 12 мм; піка та зубило; передня рукоятка; обмежувач глибини; пластиковий кейс; інструкція; гарантійний талон.

* Технічні характеристики Перфоратор Worcraft RH09-26A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор Worcraft RH09-26A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft RH09-26A

Код товару: 42465
На замовлення, 1-3 дні
Sparky BPR 220E 3354 грн
Код товару: 126046
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →