Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Worcraft FS-300

Код товару: 213703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Worcraft FS-300

Двигун потужністю 300 Вт дозволить робити тонке шліфування плоских заготовок. Розмір шліфувальної платформи 115мм x 230мм гарантує високу продуктивність робіт. Регулювання частоти вібрації 6000-11 000 віб/хв забезпечує різноманітність виконуваних операцій та широкий вибір матеріалів для обробки.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Worcraft FS-300

Зручність і комфорт роботи мішок для пилу знижує запиленість і полегшує прибирання робочого місця. Прогумована ергономічна рукоятка дозволить надійніше утримувати інструмент і знизить втому рук. Тип оболонки мережевого шнура PVC стійкий до високих температур. Він довговічний, відрізняється хімічною та вогнестійкістю. Регулювання швидкості обертання стрічки надає різноманітність операцій виконуваних стрічковою шліфмашинкою та широкий вибір матеріалів для обробки. Надійні, довговічні вузли і механізми Багатошарова заливка обмоток якоря і статора термостійким лаком надійно захищає двигун від будівельного пилу та міжвиткового замикання. Міцний корпус із якісного ABS пластику зіспеціальним складом. Поліпшені шестерні забезпечать зниження шуму та вібрації під час робіт. Термостійке мастило збільшить термін служби інструменту. Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи.

Шліфмашина Worcraft FS-300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Worcraft FS-300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Worcraft FS-300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Worcraft FS-300

Тип Вібраційна шліфувальна машина
споживана потужність 300
Напруга 220
Максимальна швидкість за хвилину Мінімальна швидкість обертання, об/хв:
6000

Максимальна швидкість обертання, об/хв:
11000
додаткові характеристики притискний механізм
Розміри Розмір підошви, мм:
115х230

* Технічні характеристики Шліфмашина Worcraft FS-300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Worcraft FS-300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft FS-300

Код товару: 213791
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 139823
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220750
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →