Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Worcraft ED-280

Код товару: 213675
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Worcraft ED-280

Потужний двигун 280 Вт і крутний момент 28 Нм уможливлює свердління отворів у деревині, металі, кераміці та синтетичних матеріалах.

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Worcraft ED-280

Розмір патрона 10 мм. Стійкий до ушкоджень. Невелика вага 1,5 кг дозволить працювати інструментом тривалий час. Зручність і комфорт роботи Інструмент відмінно збалансований, зручно і впевнено лежить в руці. Ергономічні гумові накладки на корпусі. Низький рівень вібрацій. 4-метровий гумовий кабель - працюйте на значній відстані від розетки. НАДІЙНІ, ДОВГОВІЧНІ ВУЗЛИ І МЕХАНІЗМИ Міцний корпус із якісного ABS пластику. Надійний редуктор із високоміцного сплаву. Підшипники із легованої сталі. Покращене термостійке мастило Модернізована система охолодження ефективно відводить тепло від двигуна запобігаючи перегріву та продовжуючи термін роботи.

Шурупокрут Worcraft ED-280 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Worcraft ED-280 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Worcraft ED-280 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Worcraft ED-280

Тип Шуруповерт
живлення Мережа
Напруга 220 В
Тип картриджа Швидкозатискний

* Технічні характеристики Шурупокрут Worcraft ED-280 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Worcraft ED-280

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft ED-280

Код товару: 199440
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224700
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 270906
На замовлення, 1-3 дні
Revolt ID-12QC 1677 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →