Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила Worcraft CSS-12Li

Код товару: 226284
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила Worcraft CSS-12Li

Універсальний, функціональний інструмент, який поєднує властивості електропили і лобзика. Шабельна пилка стане в нагоді для різних завдань, як для підрізання дрібних гілок, так і для покрівельних, сантехнічних робіт.

Ціна: 3225 грн
шт

Опис товару Пила Worcraft CSS-12Li

Можливість регулювання кількість ходів штока 0-2700 ход/хв дозволить провести демонтаж системи водопостачання, меблевого виробництва, монтаж гіпсокартону, різання пластикових труб, соснових дощок та металевих труб невеликого діаметру. Глибина пропилу в дереві становить 80 мм, а в металі 10 мм. Зручність і комфорт роботи Автономність і мобільність інструменту дає можливість працювати без прив'язки до точки електромережі. Ідеальний варіант пили для роботи саду і на будівництві. Завдяки системі швидкої заміни пильного полотна змінювати насадку дуже легко. Простота зміни полотна економить час, що дозволяє швидше виконати роботу. Акумуляторна батарея ємністю 2000 мА/год дозволяєпрацювати одному заряді тривалий час, без додаткової підзарядки. Наявність прогумованої рукоятки та накладки на корпусі гарантує безпеку та комфорт у роботі. Компактність та легкість даної моделі пили дає можливість працювати однією рукою на висоті. Заряджання батареї здійснюється за 1 годину. Переваги моделі: Частота ходів штока регулюється силою натискання на кнопку включення. Оптимальна швидкість та ефективність роботи із заготовками досягається завдяки ходу штока 20 мм. При виконанні точних розпилів різних матеріалів та заготовок додаткову можливість фіксації пилки забезпечує багатопрофільний упор.

Пила Worcraft CSS-12Li Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила Worcraft CSS-12Li в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила Worcraft CSS-12Li в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила Worcraft CSS-12Li

Тип Шабельна
Огляд Ручна
Напруга 12 В
Частота 2700 хід/хв

* Технічні характеристики Пила Worcraft CSS-12Li можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила Worcraft CSS-12Li

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft CSS-12Li

Код товару: 292062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224714
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 139655
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →