Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кущоріз Worcraft CSC-16LiB

Код товару: 213669
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Блюзтери Кущоріз Worcraft CSC-16LiB

У порівнянні з традиційними колекторними двигунами, безщітковий двигун забезпечує більший ККД, що дозволяє знизити витрату батареї до 50% за однакової потужності.

Ціна: 6622 грн
шт

Опис товару Кущоріз Worcraft CSC-16LiB

Низький рівень нагрівання дозволяє виконувати роботу без необхідності перерви для охолодження двигуна. За рахунок автономності та швидкості виконуваної операції при обрізанні значно економляться сили та час садівника. Зріз більш рівний і тонкий порівняно зі зрізом звичайним секатором, що позитивно позначається на життєздатності рослини, що обрізає. МОБІЛЬНІСТЬ І ПРОДУКТИВНІСТЬ Потужний 16 В акумуляторний секатор робить швидке та якісне обрізання гілок без особливих фізичних зусиль. Результат роботи секатора вражає – до 2500 зрізів на одному заряді акумулятора. Обрізання гілок завтовшки до 25 мм. Спеціальне заточування ножів дозволяє зробити чистий зріз – нешкідливе підрізування для рослин. Невелика вага та легкість управління дають можливість користуватися інструментом навіть ослабленим людям похилого віку.

Кущоріз Worcraft CSC-16LiB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кущоріз Worcraft CSC-16LiB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Блюзтери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Блюзтери и купити Кущоріз Worcraft CSC-16LiB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кущоріз Worcraft CSC-16LiB

Тип Секатор
Джерело живлення акумуляторний
Відстань між ножами Немає даних
Холостий хід Немає даних
додаткові характеристики Немає даних
Вага Немає даних

* Технічні характеристики Кущоріз Worcraft CSC-16LiB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кущоріз Worcraft CSC-16LiB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft CSC-16LiB

Код товару: 219612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162535
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →