Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен Worcraft CHG-S20Li

Код товару: 271130
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тепловий інструмент Фен Worcraft CHG-S20Li

Для максимального продовження терміну служби фена відстань від сопла до об'єкта, що нагрівається, повинна бути не менше 50 мм. При вимиканні фена його необхідно встановлювати на задню опорну поверхню соплом вгору для правильного охолодження нагрівального елемента.

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару Фен Worcraft CHG-S20Li

 ПОТУЖНІСТЬ І ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ

 
Фен будівельний акумуляторний CHG-S20Li дозволяє виконувати широкий спектр завдань: зняття фарби, зміна форми пластику, провести нагрівання термозбіжних трубок і т.д. Також можна застосовувати для лудіння, паяння, склеювання, розморожування водопровідних труб, дверних замків автомобіля.
Незалежність від розетки позбавляє проблем з організацією робочого місця та підвищує безпеку оператора від ураження електричним струмом.
Компактні розміри та невелика вага (1,3 кг з АКБ 4,0 Ач) сприяють комфортному застосуванню при виконанні різноманітних завдань.
 
Спеціальний гачок дозволяє підвісити фен на кронштейн та вільно працювати двома руками з деталлю, що обробляється. Це розширює можливості, дозволяє забезпечити більший комфорт у роботі під час виконання специфічних завдань.
Три насадки в комплекті значно полегшують процедуру роботи:
Плоска

Фен Worcraft CHG-S20Li Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен Worcraft CHG-S20Li в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тепловий інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тепловий інструмент и купити Фен Worcraft CHG-S20Li в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен Worcraft CHG-S20Li

Напруга 220 В
Влада Акумулятор
Діапазон робочих температур 550 °С
Повітрянний струм 200 л/хв
Показувати Ні
Вага 0.6 кг

* Технічні характеристики Фен Worcraft CHG-S20Li можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен Worcraft CHG-S20Li

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft CHG-S20Li

Код товару: 360040
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN TSE-20C 2537 грн
Код товару: 324551
На замовлення, 1-3 дні
ECG HH3010 2623 грн
Код товару: 213006
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →