Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB

Код товару: 213642
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Worcraft
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB

Шуруповерт • Живлення: акумулятор • Тип патрона: швидкозатискний • Максимальний момент, що крутить, H*m: 55 • Ударний режим: +

Ціна: 3311 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB

У порівнянні з традиційними колекторними двигунами, безщітковий двигун забезпечує більший ККД, що дозволяє знизити витрату батареї до 50%. Низький рівень нагрівання дозволяє виконувати роботу довше без необхідності перерви. Підвищена стійкість до перевантажень дозволяє виконувати роботи високої складності Інноваційний продуктивний двигун, що забезпечує цілий 55 Нм моменту, що крутить (в 1.5 рази більшим ніж у більшості моделей). У поєднанні з посиленим металевим патроном та надійним двошвидкісним редуктором дозволяють впоратися зі складними завданнями та максимальними навантаженнями. Наявність функції удару розширює сферу застосування інструменту та дозволяє використовувати його вяк перфоратор. Інструмент відмінно збалансований, зручно та впевнено лежить у руці. Ергономічні гумові накладки на корпусі. Посилений одномфтовий патрон забезпечує максимально надійну фіксацію робочого оснащення, запобігає розкручування патрона під навантаженнями. Розмір патрона 08-13 мм. Стійкий до пошкоджень.

Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB

Тип Шуруповерт
живлення акумулятор
Швидкість обертання 1650
Напруга 20 В
Тип картриджа швидкозатискний
додаткові характеристики Безщітковий двигун:
є

Підсвічування робочої зони:
є
Реверс:
є

* Технічні характеристики Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Worcraft CD-S20LiEB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Worcraft CD-S20LiEB

Код товару: 156985
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219147
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174491
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →