Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

Код товару: 202496
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wonderkids
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стільці для годування Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004. Максимальна вага дитини – 20 кг. Стільчик для годування; матеріал: сталь, пластик; вага: 10,7 кг; нахил спинки: 3 рівні; положення за висотою: 5 позицій; наявність коліс: є.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

Стільчик для годування Wonderkids серії Oscar має класичний дизайн і призначений для дітей з 6 місяців до 3 років (до 20 кг). Цю модель можна використовувати не тільки як стільчик, а й як крісло для відпочинку малюка. Стільчик має три положення нахилу спинки та 5 положень по висоті. Регульовані п'ятиточкові ремені та вставка між ніжок убезпечать непосидю. М'яке сидіння, що знімається, можна чистити вологою губкою. Стільниця та знімний піднос мають бортики та поглиблення для чашки, що запобігає проливанню рідин на підлогу. Ви можете відрегулювати стільницю в трьох положеннях по глибині, при необхідності її можна зняти. Задні ніжки стільця оснащені колесами, що допоможе переміщати його по квартирі.Стільчик легко складається, і в складеному вигляді займає мало місця при зберіганні. Класичний дизайн. Два задніх коліщатка для зручного переміщення. Регульована по глибині стільниця. Знімний піднос з бортиками. 5 положень.Легко складається, займає мало місця при зберіганні.М'яку оббивку можна мити.П'ятиточкові ремені безпеки.

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стільці для годування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стільці для годування и купити Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

Тип стільчик для годування
Половина дитини хлопчик/дівчинка
Матеріал пластик, метал
Задня спина є
Колеса є
Регулювання висоти є
Розміри та вага 11,5 кг
Забарвлення сірий

* Технічні характеристики Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стільчик для годування Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wonderkids Oscar (сірий) WK34-O81-004

Код товару: 352673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 352677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →