Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

Код товару: 204032
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Wonderkids
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Стільці для годування Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005. Класичний дизайн. Два задніх коліщатка для зручного переміщення. Два задніх коліщатка для зручного переміщення.Регульована підставка для ніг.Регульована спинка - 4 положення.Регулювання стільця по висоті - 5 положень. Легко складається, займає мало місця для зберігання. М'яка оббивка, що знімається, П'ятиточкові ремені безпеки.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

 Стульчик для годування Wonderkids Oscar має класичний дизайн і призначений для дітей від народження до 3 років (до 20 кг). Дану модель стільчика ви можете використовувати не тільки як стільчик, а й як невелику люльку для відпочинку вашого малюка. Стільчик має три положення регулювання спинки, ви завжди можете вибрати зручне положення для дитини залежно від ситуації. Регульовані п'ятиточкові ремені забезпечать безпеку маленької непосиди. П'ять положень стільчика по висоті допоможуть вам вибрати зручну для вас та малюка висоту залежно від ситуації. Стільниця та знімний піднос мають бортики та поглиблення для стаканчика, що запобігають проливанню рідин на підлогу. Ви можете відрегулювати стільницю в трьох положеннях, за необхідності її можна зняти. Задні ніжки стільця оснащені колесами, що допоможе вам переміщати стільчик по квартирі. Стільчик легко складається і у складеному вигляді займає мало місця для зберігання.

Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Стільці для годування купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Стільці для годування и купити Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

Тип Стільчик для годування
Половина дитини хлопчик/дівчинка
Матеріал пластик/метал
Задня спина є
Колеса є
Регулювання висоти є
Розміри та вага 63 х 82 х 108 см, 10.7 кг
Забарвлення бежевий

* Технічні характеристики Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стільчик для годування Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Wonderkids Oscar (кремовий) WK34-O81-005

Код товару: 352673
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 352677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →