Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

Код товару: 218169
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; захист від дітей; індикатор залишкового тепла; автофокус; режим "міст" (Bridge); Габарити (см): 59x51; Розміри для вбудовування (мм): 560x480

Ціна: 15394 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

Індукційна склокерамічна варильна поверхня, 4 зони нагріву, технологія зон FlexiCook дозволяє об'єднати кілька конфорок в одну конфорку для приготування та смаження на сковороді більшого розміру, електронне управління, таймер зворотного відліку, індикатор включення пристрою, індикатор залишкового тепла, 59 см, колір білий.

Більш швидке та економічне приготування. Індукційна технологія нагріває страву, а не поверхню варильної панелі, завдяки чому кількість тепла, що розсіюється в повітрі, не перевищує 10% і страви готуються ідеально.

Нова панель управління з кнопками, призначеними для кожної конфорки. Кожен набір кнопок пов'язаний із певноючастиною плати, що робить його дуже простим у використанні.

Автоматичні налаштування потужності. Виберіть функцію приготування на сенсорному дисплеї і варильна панель автоматично відрегулює рівень потужності.

Функція розчинення дозволяє готувати за дуже низьких температур - ідеально підходить для плавлення шоколаду, олії або приготування легких ніжних соусів.

Функція підтримки тепла з низьким енергоспоживанням запобігає охолодженню продуктів під час приготування решти їжі.

Функція повільного приготування дозволяє ідеально приготувати страви, які потребують тривалого приготування.

Функція Eco Booster заощаджує до 10% енергії (порівняно зстандартними функціями Booster). Він аналізує потужність, час та енергію, необхідні для кип'ятіння води протягом 9 хвилин, а потім автоматично перемикається на нижчу потужність, щоб вода залишалася окропом.

Довжина кабелю 120 см.

Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій білий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59x51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на WHIRLPOOL WLB 4560 NEW

Код товару: 349805
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PWP 61RBB5E 15437 грн
Код товару: 325729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 124748
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →