Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

WHIRLPOOL WFS4160BF

Код товару: 218168
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Варильні поверхні електричні WHIRLPOOL WFS4160BF

Бренд – Whirlpool; Тип поверхні – електрична; Тип конфорок – індукційні; Кількість конфорок – 4; Матеріал робочої поверхні - склокераміка; Перемикачі (управління) – Сенсорні; Опції - Автовідключення, Bridge, Індикатор залишкового тепла, Таймер, Автофокус конфорок, Захист від дітей; Конструкція – незалежна; Глибина, см – 51 см;

Ціна: 16426 грн
шт

Опис товару WHIRLPOOL WFS4160BF

- Захист від дітей. Можливість заблокувати панель керування пристроєм, щоб повороти ручок та натискання кнопок не впливали на режим його роботи (нерідко при включенні блокування ручки взагалі фіксуються в нерухомому положенні). Ця функція корисна насамперед як захист від дітей: цікавий малюк зможе на свій розсуд включити варильну поверхню чи змінити режим її роботи. Знімається блокування зазвичай таким способом, щоб це змогла зробити доросла, але не дитина — наприклад, натисканням кнопок у певному порядку.
— Автоматичне вимкнення. Система, що дозволяє автоматично вимикати нагрівання за потреби. Конкретний формат роботи автовідключення можебути різним: в одних моделях воно спрацьовує за таймером, заданим користувачем (див. нижче), в інших - при досягненні конфоркою критичної температури або в тому випадку, якщо нагрівач тривалий час пропрацював без втручання користувача. Подробиці щодо кожної моделі варто уточнювати окремо. Однак у будь-якому випадку дана функція робить користування варильною поверхнею зручнішим, а то й безпечним. Зазначимо, що у газових конфорках автовідключення майже не зустрічається з технічних причин.
- Індикатор залишкового тепла. Покажчик, що сигналізує про те, що ця конфорка ще гаряча. Як правило, реагує на нагрівання від 50 ° С та вище. Основне призначення такого індикаторазапобігання опікам від дотику до конфорки, що ще не охолола. Також його можна використовувати при включенні конфорки - щоб визначити, нагрілася вона чи ні. Ця функція особливо актуальна для чавунних конфорок (див. вище), хоча може стати в нагоді і для Hi-Light нагрівачів.
- Автофокус. Система, що налаштовує розмір робочої області конфорки під розмір денця встановленого на неї посуду. Зустрічається тільки в індукційних нагрівачах (див. вище). Завдяки автофокусу конфорка забезпечує ефективне нагрівання всього денця, не витрачаючи зайву енергію.

WHIRLPOOL WFS4160BF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити WHIRLPOOL WFS4160BF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Варильні поверхні електричні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Варильні поверхні електричні и купити WHIRLPOOL WFS4160BF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару WHIRLPOOL WFS4160BF

Тип нагрівальних елементів Електрична
Кількість конфорок Склокераміка
Матеріал поверхні 4 шт
Вид поверхні Сенсор
Діаметр і потужність вогню Є
Колір -
Додаткові характеристики -
Керування -
Розташування панелі керування Чорний
Функції Відсутнє
Дисплей 51/59 см

* Технічні характеристики WHIRLPOOL WFS4160BF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - WHIRLPOOL WFS4160BF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на WHIRLPOOL WFS4160BF

Код товару: 237772
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281480
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230271
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser KCT 777 FI 43430 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →