Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL

Код товару: 146868
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL

Тип: Соло (звичайна); Тип керування: Механічне; Об'єм: 20 л; Потужність НВЧ: 700 Вт; Внутрішнє покриття: Емаль; Ширина: 44.2 см;

Ціна: 3698 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL

Мікрохвильові печі відносяться до дрібної побутової техніки і користуються заслуженою популярністю у різних верств населення. Їх використання дозволяє значно скоротити час не тільки на розігрів або розморожування готових страв, але й весь процес приготування їжі. Мікрохвильова піч Whirlpool MWD19BL чудово справляється з подібними завданнями і є незамінною помічницею в будь-якому домогосподарстві, а легкість управління робить її використання ще більш привабливим та комфортним.

Зовнішній вигляд пристрою характерний для аналогічних виробів, але чорний колір корпусу надає йому додаткової суворості та елегантності. Наявність двох механічних регуляторів та вертикальної ручкизабезпечують печі стильність та новизну, допомагаючи вписатися в інтер'єр будь-якого дизайну.

Конструкція має окремий тип установки, що в поєднанні з невеликими габаритами гарантує її встановлення на горизонтальній поверхні в певному для цього місці. Об'єм 20 л дозволить приготувати їжу для сім'ї з кількох людей, а діаметр поворотного столу 245 мм стане надійною опорою для тарілки або каструлі. П'ять рівнів потужності НВЧ дозволяють вибрати оптимальний режим обробки продуктів, роблячи процес готування зручним та ефективним.

Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL

Об `єм 20 л
Потужність 700 Вт
Спосіб встановлення Та, що стоїть окремо
Конвекція Ні
Гриль Ні
Тип керування Поворотне
Режим розморожування Є
Кількість рівнів потужності 5 штук
Інші функції Підтримка страви в теплому стані
Розморожування за часом
Колір Чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч Whirlpool MWD 19 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool MWD 19 BL

Код товару: 160218
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237808
На замовлення, 1-3 дні
Ardesto GO-M923W 3741 грн
Код товару: 310563
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →